Ντάνιελ Ράντκλιφ: Αποκάλυψε ότι φοβόταν τον Άλαν Ρίκμαν κατά τη διάρκεια των γυρίσματων του Χάρι Πότερ

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Αποκάλυψε ότι φοβόταν τον Άλαν Ρίκμαν κατά τη διάρκεια των γυρίσματων του Χάρι Πότερ

«Πώς μπορεί να μην σε φοβίζει αυτή τη φωνή;» διερωτήθηκε ο 34χρονος ηθοποιός

raddclife-rickman
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ αποκάλυψε ότι κάποτε φοβόταν τον Άλαν Ρίκμαν, ο οποίος υποδυόταν τον σκοτεινό δάσκαλο Σέβερους Σνέιπ στις ταινίες «Χάρι Πότερ».

«Με φόβιζε τόσο πολύ ο Άλαν Ρίκμαν. Πώς μπορεί να μην σε φοβίζει αυτή τη φωνή;» δήλωσε ο 34χρονος ηθοποιός κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο podcast «Happy, Sad, Confused».

«Με είχε τρομάξει τόσο πολύ για τις τρεις πρώτες ταινίες», είπε. «Με τρομοκρατούσε και έλεγα: "Αυτός ο τύπος με μισεί". Κάπου στην πορεία είδε ότι ήθελα πραγματικά να το κάνω αυτό και να δουλέψω γι' αυτό».

Σύμφωνα με τον Ράντκλιφ, ο Ρίκμαν - ο οποίος πέθανε σε ηλικία 69 ετών το 2016 μετά από μάχη με τον καρκίνο - έγινε τελικά ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του και μάλιστα μια φορά διέκοψε νωρίτερα τις διακοπές του για να προλάβει να δει τον φίλο του σε μια παράσταση του Μπρόντγουεϊ.
«Διέκοψε τις διακοπές του στον Καναδά για να έρθει να με δει στο "Equus". Είδε κάθε θεατρικό έργο που έκανα όταν ήταν ζωντανός», θυμήθηκε ο Ράντκλιφ. «Με έβγαζε έξω μετά και μιλούσαμε γι' αυτό. Ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που μου είπε: "Πρέπει να κοιτάξεις να κάνεις μαθήματα φωνητικής και να διερευνήσεις όλα αυτά τα πράγματα"».

Ο Ράντκλιφ, ο οποίος καθόταν μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στο «Merrily We Roll Along», Τζόναθαν Γκροφ και Λίντσεϊ Μέντεζ, έκανε την αποκάλυψη για τον εκλιπόντα συμπρωταγωνιστή του αφού ο παρουσιαστής του podcast έπαιξε ένα απόσπασμα του Ρίκμαν από το 2016 που επαινούσε την αφοσίωση του Ράντκλιφ στο διάσημο κινηματογραφικό franchise.

«Όσο κι αν εγώ το έκανα για επτά εβδομάδες, εκείνοι το έκαναν για 52 εβδομάδες», είπε ο Ρίκμαν στο απόσπασμα. «Αυτή ήταν η ζωή τους από τα 12 έως τα 22. Και μερικές φορές το παρακολουθούσες από το περιθώριο και πετούσες την παραμικρή σανίδα σωτηρίας, επειδή υπήρχε τόσο λίγος χρόνος για κάτι τέτοιο».

«Μόνο τα τελευταία χρόνια κατάφερα να καθίσω σε μια καφετέρια με τον Ντάνιελ στη Νέα Υόρκη», συνέχισε ο Ρίκμαν. «Εκείνος ήταν σε ένα θέατρο και εγώ σε ένα άλλο. [Ένιωσα] Τεράστια περηφάνια που πήγα να τον δω στο μιούζικαλ ["How to Succeed in Business Without Really Trying']. Πώς τολμούσε να χορεύει τόσο καλά όσο οι χορευτές της Νέας Υόρκης. Δούλευε πάνω σε αυτό».

Κλείσιμο
Το κλιπ άφησε άναυδο τον Ράντκλιφ, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος. «Ευχαριστώ που το έδειξες αυτό. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό. Σας ευχαριστώ», είπε.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Φρέντι Μπελέρης: Τι θα γίνει εάν εκλεγεί ευρωβουλευτής - Η πίεση στην Αλβανία για να αποφυλακιστεί

ΣΥΡΙΖΑ: Οι 35 υποψήφιοι που θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο

Αναμονή οκτώ χρόνων για μία τσάντα Hermes - Καψόνια σε πλούσιους πελάτες από διάσημα brands που... τερμάτισαν το marketing
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης