Η Νικόλ Κίντμανείχε μια περίεργη αντίδραση, κατά τη διάρκεια της κηδείας του πατέρα της, την οποία και περιέγραψε σε νέα της συνέντευξη.
Ο πατέρας της ηθοποιού έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2014, ενώ βρισκόταν στη Σιγκαπούρη.
Όπως είπε στο νέο τεύχος του Elle η Νικόλ Κίντμαν, ήταν τόσο συντετριμμένη και θλιμμένη από τον θάνατο του πατέρα της, που δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά της, όταν πήγε στην κηδεία του.
Nicole Kidman says she was so 'grief-stricken and devastated' when she saw her dead father in a coffin she started laughing uncontrollably https://t.co/6znjgpOjkF
«Κυριολεκτικά, άρχισα να γελάω, γιατί ήμουν τόσο στενοχωρημένη και συνεντριμμένη. Μόλις τον είδα στο φέρετρο, με έπιασε νευρικό γέλιο. Το σώμα κι η ψυχή μου δεν μπορούσαν να αντέξουν το βέρος. Ακόμα και σε άλλες στιγμές της ζωής μου, έχω γελάσει, ενώ θεωρούνταν ακατάλληλες. Χρειαζόμουν κάτι να με κρατήσει ζωντανή, αλλιώς ένιωθα ότι θα πέθαινα», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι πολύς ο πόνος. Είμαι τυχερή που έχω μια δουλειά που μπορώ να εξερευνήσω συναισθήματα και τοπία, παράξενα, ασυνήθιστα, όμορφα και βαθιά. Έχω δεσμευτεί να εξετάζω τη ζωή, τι σημαίνει να είσαι ζωντανός και να νιώθεις».
Τέλος, είπε: «Όλοι χάνουν τους γονείς τους κι είναι απαίσιο. Λυπάμαι που καταρρίπτω τα πάντα, αλλά την ίδια στιγμή προσπαθώ να πλοηγηθώ σε κάτι».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.