Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Ryan Gosling!

Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Ryan Gosling!

Τα δύο τελευταία χρόνια όμως η παρουσία του στην μεγάλη οθόνη γίνετε όλο και πιο έντονη μέσα από πολλές ταινίες και ακόμα περισσότερες διακρίσεις

Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Ryan Gosling!
Ο Ryan Gosling, αποτέλεσε το απόλυτο αντρικό πρότυπο χιλιάδων κοριτσιών στην εφηβεία, ως Noah στο Ημερολόγιο. Τα δύο τελευταία χρόνια όμως η παρουσία του στην μεγάλη οθόνη γίνετε όλο και πιο έντονη μέσα από πολλές ταινίες και ακόμα περισσότερες διακρίσεις.

Πέρυσι μας απασχόλησε με το Blue Valentine, που του χάρισε μία διάκριση στα βραβεία των Κανών. Την μανία όμως γύρω από το όνομά του πρόκειται να εξαργυρώσει φέτος, εφόσον πλέον αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Η ταινία Drive που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Σεπτεμβρίου, φημολογείται ότι μάχεται για μία θέση στα Oscar, μαζί με το Ides Of March, στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον George Clooney.

Κλείσιμο
Εκτός όμως από τις δυο αυτές ταινίες, ο νεαρός ηθοποιός έχει στα σκαριά και άλλες τέσσερις παραγωγές. Στο «The Gangster Squad» ο Gosling υποδύεται έναν αστυνομικό με συμπρωταγωνιστές τους Emma Stone και Sean Penn. Στην ταινία «The Place Beyond the Pines» υποδύεται ένα μοτοσικλετιστή που διαπράττει έγκλημα για χάρη της αγαπημένης του, ενώ το cast εδώ συμπληρώνουν οι Bradley Cooper και Eva Mendes.  

Μέσα στο 2012 πρόκειται να συμμετάσχει και σε δύο ακόμα ταινίες, το «Only God Knows» και το «Logan΄s Run», το οποίο όμως προς το παρόν παραμένει απλώς φήμη. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, γιατί από ότι φαίνεται ο ηθοποιός που από τη μια στιγμή στην άλλη κατάφερε να γίνει από παιδί του Disney Club, αφίσα στα δωμάτια των κοριτσιών και από αφίσα, πρωταγωνιστής σε οσκαρικές ταινίες, θα μας απασχολήσει πολύ. Πάρα πολύ!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης