Άρμι Χάμερ: Δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

Άρμι Χάμερ: Δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες δεν θα προχωρήσει στην απαγγελία κατηγοριών λόγω της «πολυπλοκότητας της σχέσης» μεταξύ της κατήγορου και του ηθοποιού

Armie_hammer
Ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ δεν θα αντιμετωπίσει καμία κατηγορία στην υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης που ασκήθηκε εναντίον του το 2021.

Ο διάσημος ηθοποιός κατηγορήθηκε για βιασμό και σωματική κακοποίηση από μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση επί τέσσερα χρόνια.

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες αποφάσισε να μην συνεχίσει την υπόθεση μετά από εκτεταμένη έρευνα.

«Σε αυτή την περίπτωση, οι εν λόγω εισαγγελείς διεξήγαγαν μια εξαιρετικά ενδελεχή εξέταση, αλλά αποφάσισαν ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να απαγγελθούν κατηγορίες στον κ. Χάμερ», ανέφερε το γραφείο. «Ως εισαγγελείς, έχουμε την ηθική ευθύνη να απαγγέλλουμε κατηγορίες μόνο για υποθέσεις που μπορούμε να αποδείξουμε πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας... Λόγω της πολυπλοκότητας της σχέσης και της αδυναμίας να αποδείξουμε μια μη συναινετική, βίαιη σεξουαλική συνάντηση, δεν είμαστε σε θέση να αποδείξουμε την υπόθεση πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας».

Κλείσιμο
Η κατήγορος, γνωστή ως Έφι, είχε καταγγείλει τον ηθοποιό στην αστυνομία τον Φεβρουάριο του 2021, αφού ισχυρίστηκε ότι τη βίασε το 2017 και ότι την είχε υποβάλει σε κακοποίηση και σε άλλες περιπτώσεις. «Νόμιζα ότι επρόκειτο να με σκοτώσει», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Οι ισχυρισμοί της ήρθαν εν μέσω ενός καταιγισμού άλλων ιστοριών που αφορούσαν τον Χάμερ να επιδίδεται σε σαδομαζοχιστικές δραστηριότητες με άλλες γυναίκες με κατηγορίες για συμπεριφορά που παρατράβηξε. Ο Χάμερ έχει έκτοτε παραδεχτεί ότι η «δυναμική της εξουσίας ήταν λάθος» και ότι συμπεριφέρθηκε σαν «μ******», αλλά ότι οι σχέσεις ήταν συναινετικές.

«Κάθε πράγμα συζητήθηκε εκ των προτέρων», δήλωσε σε συνέντευξή του στην Air Mail. «Ποτέ δεν έχω επιβληθεί σε κάποιον απροσδόκητα. Ποτέ».

Ο δικηγόρος του χαρακτήρισε τις κατηγορίες της Έφι «επιδίωξη προσοχής και κακοπροαίρετες».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Χάμερ πρόσθεσε: «Είχα έναν πολύ έντονο και ακραίο τρόπο ζωής. Έπαιρνα αυτές τις γυναίκες, τις έβαζα μέσα σε αυτό - σε αυτόν τον ανεμοστρόβιλο ταξιδιών και σεξ και ναρκωτικών και μεγάλων συναισθημάτων που πετούσαν γύρω μου - και μόλις τελείωνα, τις άφηνα και προχωρούσα στην επόμενη γυναίκα, αφήνοντας εκείνη τη γυναίκα να νιώθει εγκαταλελειμμένη ή χρησιμοποιημένη».

Ισχυρίστηκε επίσης ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν πάστορα νεολαίας στην ηλικία των 13 ετών, γεγονός που πιστεύει ότι οδήγησε στο ενδιαφέρον του για τον σαζομαζοχισμό, καθώς ένιωθε «ανίσχυρος» εκείνη την εποχή. «Δεν είχα καμία ισχύ στην κατάσταση», είπε. «Τα ενδιαφέροντά μου στη συνέχεια πήγαν σε: "Θέλω να έχω τον έλεγχο της κατάστασης, σεξουαλικά"».

Ο Χάμερ εγκαταλείφθηκε από το πρακτορείο του και έχασε τον ρόλο του απέναντι από την Τζένιφερ Λόπεζ στην κωμωδία δράσης «Shotgun Wedding». Ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι πλέον «απένταρος» και «χρεωμένος».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Οι 12 ατάκες του Θεόδωρου Πάγκαλου που έγραψαν πολιτική ιστορία

Οι τέσσερις λόγοι που κάνουν πιο πιθανή την «νόσο Χ» - Εξηγούν Τζανάκης και Μαγιορκίνης

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που 12χρονη συλλαμβάνεται για τον φόνο του 9χρονου αδελφού της

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης