Άρμι Χάμερ: Ο ηθοποιός ερευνάται για σεξουαλική επίθεση

Άρμι Χάμερ: Ο ηθοποιός ερευνάται για σεξουαλική επίθεση

Ο ηθοποιός βρίσκεται εδώ και χρόνια στο «μάτι» των Αρχών που ερευνούν την προσωπική του ζωή

armie_hammer
Οι καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του ηθοποιού Άρμι Χάμερ βρίσκονται «υπό εξέταση» από το γραφείο του εισαγγελέα του Λος Άντζελες, ανέφερε το CNN τη Δευτέρα, περίπου δύο χρόνια αφότου αρκετές γυναίκες ανέφεραν ισχυρισμούς για κακοποίηση, συμπεριλαμβανομένου του κανιβαλισμού.

Αν και οι λεπτομέρειες της καταγγελίας δεν έχουν αποκαλυφθεί, ο Χάμερ βρισκόταν υπό έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες από τον Φεβρουάριο του 2021, όταν μια γυναίκα με το όνομα Effie, τον κατηγόρησε ότι τη βίασε το 2017.

Η Τίφινι Μπλάκνελ, διευθύντρια επικοινωνίας στο γραφείο του εισαγγελέα, επιβεβαίωσε την είδηση στο CNN: «Η αστυνομία του Λος Άντζελες παρουσίασε μια υπόθεση σχετικά με τον Άρμι Χάμερ στην εισαγγελία. Το θέμα βρίσκεται επί του παρόντος υπό εξέταση». Σε μια ξεχωριστή δήλωση στο περιοδικό People, η Μπλάκνελ είπε: «Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη τις καταγγελίες για βία κατά των γυναικών και εξετάζουμε διεξοδικά το θέμα».

Κλείσιμο
Ο Χάμερ δεν έχει κατηγορηθεί για την υπόθεση του βιασμού και έχει αρνηθεί κάθε αδίκημα, λέγοντας τότε μέσω του δικηγόρου του ότι ο ισχυρισμός ήταν «εξωφρενικός» και ότι οι αλληλεπιδράσεις του με τη συγκεκριμένη γυναίκα και άλλες συντρόφους ήταν «απολύτως συναινετικές, συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν εκ των προτέρων και συμμετείχαν αμοιβαία».

Η Effie είχε αποκαλύψει κείμενα φερόμενα από τον Χάμερ που περιέγραφε φαντασιώσεις βιασμού και παραδέχτηκε ότι ήταν «100% κανίβαλος». Όταν άσκησε κατηγορίες, η Effie είπε ότι είχε μια τετραετή σχέση με τον Χάμερ ξεκινώντας το 2016 όταν ήταν 20 ετών, ενώ εκείνος ήταν 31 και παντρεμένος με την τηλεοπτική προσωπικότητα Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς, που τον χώρισε μήνες μετά το σκάνδαλο. Ο βιασμός, για τον οποίο η κοπέλα είπε ότι συνέβη τον Απρίλιο του 2020 στο τέλος της σχέσης τους, διήρκεσε τέσσερις ώρες και την έκανε να φοβάται για τη ζωή της.
Alleged victim of actor Armie Hammer speaks out
Μετά τους ισχυρισμούς της, δύο από τους άλλες πρώην του ηθοποιού ανέφεραν κακοποίηση, με την Κόρτνεϊ Βουτσέκοβιτς να λέει στο Page Six ότι η σχέση τους ήταν συναισθηματικά υβριστική και η Πέιτζ Λορέντς να λέει ότι ο Χάμερ τράβηξε χυδαίες φωτογραφίες χωρίς τη συγκατάθεσή της και την εξανάγκασε σεξουαλικά.

Η είδηση φτάνει μήνες αφότου ο Χάμερ έσπασε τη σιωπή του σε συνέντευξή του στην Air Mail νωρίτερα φέτος: «Είμαι εδώ για να παραδεχτώ τα λάθη μου, να αναλάβω την ευθύνη για το γεγονός ότι ήμουν μαλάκας, ότι ήμουν εγωιστής, ότι χρησιμοποίησα ανθρώπους για να νιώσω καλύτερα, και όταν τελείωσα, προχώρησα», δήλωσε ο Χάμερ στο πρακτορείο. «Τώρα είμαι ένα πιο υγιές, πιο ευτυχισμένο, πιο ισορροπημένο άτομο. Είμαι σε θέση να είμαι εκεί για τα παιδιά μου με έναν τρόπο που δεν ήμουν ποτέ. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για τη ζωή μου και την ανάρρωσή μου και για όλα. Δεν θα ήθελα να γυρίσω πίσω και να αναιρέσω όλα όσα μου έχουν συμβεί».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο της εξόδου Γεωργούλη μετά την καταγγελία Χρονοπούλου για βαριά κακοποίηση


Καιρός: Άστατος σήμερα κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας


«Qatar-gate»: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναθεωρεί τους κανόνες για το lobbying πρώην μελών του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης