Άρμι Χάμερ: Η πρώην σύζυγος του λέει πως δεν γνώριζε τίποτα για τις κατηγορίες εναντίον του - «Τα μάθαινα μαζί με τον κόσμο»

Άρμι Χάμερ: Η πρώην σύζυγος του λέει πως δεν γνώριζε τίποτα για τις κατηγορίες εναντίον του - «Τα μάθαινα μαζί με τον κόσμο»

Όπως υποστηρίζει, η ίδια δεν είχε ιδέα για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πρώην σύζυγό της - Έμαθε για τις  πράξεις του, λίγο μετά τον χωρισμό τους

armi-hamer
Ο Άρμι Χάμερ αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του σχετικά με τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που τον βαραίνουν, με δύο χρόνια καθυστέρηση.

Αφού ο ηθοποιός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες στην τελευταία του συνέντευξη στην Air Mail, δήλωσε πως το ενδιαφέρον του στον σαδομαζοχισμό πυροδότησε η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, όταν ήταν μόλις 13 ετών. Αποκάλυψε επίσης, πως όταν μαθεύτηκαν για πρώτη φορά οι κατηγορίες εναντίον του, προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Τώρα ήρθε και η σειρά της πρώην συζύγου του, Ελίζαμπεθ Τσάμπερς να μιλήσει ανοιχτά για όσα έζησε, μαθαίνοντας τις πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται.

Κλείσιμο
Μιλώντας στο ELLE, η ίδια ανέφερε πως η οριστική ρήξη στη σχέση τους ήρθε κατά τη διάρκεια του lock down, ενώ βρίσκονταν στις Νήσους Κέιμαν.

Ο ηθοποιός μάλιστα, είχε αναφερθεί στη συνέντευξή του στο διάστημα αυτό, λέγοντας πως «ένιωθε σαν λύκος στο κλουβί, λόγω μιας πολύ περίπλοκης, έντονης κατάστασης, με δύο πληθωρικές προσωπικότητες κλειδωμένες σε ένα μικροσκοπικό μέρος».

Ωστόσο, η περιγραφή της πρώην συζύγου του δεν συμφωνεί με την εκδοχή του. «Η συμπεριφορά του δεν έμοιαζε σαν αιχμάλωτο ζώο, ήταν απλά ενοχλητική. Ακόμα και σε ένα πάρτι που πήγαμε, δεν ανταλλάξαμε καν κουβέντα», εξηγεί η Τσάμπερς, ενώ αποκαλύπτει πως ο ηθοποιός άφησε εκείνη και τα παιδιά τους στις Νήσους Κέιμαν, για να συναντήσει έναν φίλο του και να ανακαινίσουν ένα μοτέλ.


«Μπορείς να δίνεις, να αγαπάς, να είσαι εκεί για κάποιον, αλλά πρέπει να του καταλογίζεις τις ευθύνες του για όσα κάνει», δήλωσε. Αμέσως μετά το συγκεκριμένο ταξίδι, το ζευγάρι χώρισε και τότε, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας οι κατηγορίες για τον Άρμι Χάμερ.

Σεξουαλική παρενόχληση, κανιβαλιστικά φετίχ και κακοποίηση ήταν οι κατηγορίες που προσάπτουν στον ηθοποιό οι γυναίκες που μίλησαν. Από τη μεριά της, η πρώην σύζυγός του δηλώνει πως η ίδια δεν είχε ιδέα για όλα αυτά.

«Τα μάθαινα όλα αυτά κι εγώ μαζί με τον κόσμο. Σκεφτόμουν "είναι απερίγραπτο, τι διά*** συμβαίνει;"», αναφέρει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης