Τομ Μπρέιντι: Αμετανόητος μετά το διαζύγιο με τη Ζιζέλ - «Δεν μετανιώνω που επέστρεψα στα γήπεδα»

Τομ Μπρέιντι: Αμετανόητος μετά το διαζύγιο με τη Ζιζέλ - «Δεν μετανιώνω που επέστρεψα στα γήπεδα»

Ο άσος του NFL δηλώνει πως δεν μετανιώνει για τις επιλογές του κι ας κόστισαν τον γάμο του

brady_arthro
Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν χώρισαν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας, όμως ο αθλητής θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κανένα λάθος που να στοίχισε τον γάμο του.

Αν και τα δημοσιεύματα θέλουν την επιστροφή του στο NFL να έπαιξε σημαντικό ρόλο στο χάσμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στο ζευγάρι, εκείνος δηλώνει πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα έκανε ξανά το ίδιο πράγμα.

Σύμφωνα με το ESPN και την Page Six, ο Μπρέιντι έκανε κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους και ανέφερε πως «ένιωθε ότι ήθελε να αγωνιστεί ξανά με τους συμπαίκτες του» και για αυτόν τον λόγο επέστρεψε. «Ήταν ενθουσιασμένοι που με είχαν πίσω», τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει μετανιώσει που επέστρεψε στα γήπεδα, ρισκάροντας έτσι τον γάμο του, δήλωσε: «Όχι. Δεν νιώθω πως μετάνιωσα. Σίγουρα όχι».

«Πραγματικά, δεν μετανιώνω για τέτοιου είδους πράγματα. Νομίζω πως όταν δεσμεύομαι πάνω σε κάτι, τότε κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, προσπαθώ να δώσω ό,τι μπορώ σε αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Βέβαια, σε καμία από τις δηλώσεις του δεν μίλησε ευθέως για το διαζύγιο του από τη Ζιζέλ, το οποίο και οριστικοποιήθηκε τον περασμένο μήνα.

Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, το ζευγάρι έκανε αίτηση διαζυγίου στη Φλόριντα και όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, όλο αυτό το διάστημα και δυο τους, επεξεργάζονταν τους όρους που θα έθεταν.

Με νέες δηλώσεις του ο Τομ Μπρέιντι, τόνισε ότι δεν υπήρξε κακία μεταξύ τους και αποκάλυψε ότι σήμερα, το άλλοτε ερωτευμένο ζεύγος, διατηρεί φιλικές σχέσεις. Ο άσσος του NFL κατά τη διάρκεια του podcast του με Τζιμ Γκρέι με τίτλο «Let's Go!», αφιέρωσε λίγα λεπτά και μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Κλείσιμο
Ο Μπρέιντι δεν αναφέρθηκε με το όνομα της Ζιζέλ, όμως με τα λεγόμενά του, άφησε να εννοηθεί ότι όλα όσα τόνιζε, αφορούσαν στην πρώην σύζυγό του.

«Προφανώς, τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται για μια πολύ φιλική κατάσταση» σχολίασε, ενώ πρόσθεσε ότι είναι πλέον επικεντρωμένος στο να φροντίζει την οικογένειά του και να κερδίζει ποδοσφαιρικούς αγώνες.

«Αυτό κάνουν οι επαγγελματίες. Εστιάζετε στη δουλειά, όταν είναι ώρα για δουλειά και μετά όταν επιστρέφετε στο σπίτι, εστιάζετε στις προτεραιότητες που είναι στο σπίτι. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε».

Η Ζιζέλ δεν είχε την αναγνώριση που θα ήθελε

Ενώ μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει αποδοθεί στην απόφαση του Τομ να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, οι κακές γλώσσες λένε ότι η ένταση ξεκίνησε πέρυσι, μετά τη σειρά του Apple TV, «Man in the Arena».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret, ένιωθε ότι δεν της δόθηκε αρκετή αναγνώριση για την πολύ επιτυχημένη καριέρα του συζύγου της.

«Η ερωτική τους ιστορία ήταν σημαντική, αλλά έπαιξε καθοριστική σημασία σε μεγάλο μέρος των επιτυχιών του. Ακούσαμε ότι ήταν αναστατωμένη με το πώς ορισμένα από τα αποσπάσματα την έκαναν να φαίνεται ότι παραπονιέται ή ότι είναι αρνητική για το ποδόσφαιρο και αυτό προκάλεσε προστριβές ανάμεσά τους», εξήγησε.

Αυταρχική και αποφασιστική

Παρόλο που ο Τομ λάτρευε το γεγονός ότι είχε στο πλευρό του μια ισχυρή και ισχυρογνώμωνα γυναίκα, η πηγή πιστεύει ότι αυτός ήταν και ένας από τους λόγους, των μεταξύ τους συγκρούσεων.

«Το πάθος της Ζιζέλ να είναι μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος σήμαινε ότι το πάθος τους ήταν έντονο κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων που έβγαιναν και μεγάλωναν ως οικογένεια. Αλλά η άλλη πλευρά του να έχεις μια τόσο ισχυρή και αποφασιστική σύντροφο ήταν επίσης πρόκληση κατά καιρούς για τον Τομ», είπε η πηγή στη «Sun».

«Ένας συμπαίκτης του είπε ότι ο Τομ δεν ήταν ποτέ αυτός που νοιαζόταν για τις εύκολες Αμερικανίδες που απλά τον κοίταζαν - προτιμούσε να είναι με σκληρές γυναίκες, με τη σχέση να είναι σχεδόν μια πρόκληση - ή ένα παιχνίδι, αν θέλετε».

τομ

Η πηγή πρόσθεσε ότι παρόλο που ο Τομ λάτρευε τη Ζιζέλ και του άρεσε να την ευχαριστεί, η σχέση τους συχνά προκαλούσε αντιδράσεις στους συμπαίκτες του.

«Μερικοί από τους συμπαίκτες του συχνά σοκάρονταν με τον τρόπο που μιλούσε στον Τομ η σύζυγός του. Εμφανιζόταν να τον διατάζει. Πολλοί άνθρωποι την έχουν δει να τον διατάζει. Και εκείνος αρκετά συχνά έλεγε: "Ναι Τζι". Μερικοί από τους φίλους του πίστευαν ότι του άρεσε να τον έχει του χεριού της. Δεν ήταν ότι ήταν ψυχρή ή απόμακρη - κάθε άλλο. Ήταν στοργική και υποστήριζε τους συμπαίκτες του, αλλά στη Ζιζέλ αρέσει να θέτει τους κανόνες».

Οι τρεις αδελφές του Τομ, η Μορίν, η Νάνσι και η Τζούλι - με τις οποίες είναι εξαιρετικά δεμένος - δεν τα πήγαιναν πάντα καλά με τη Ζιζέλ, σύμφωνα με την πηγή.

«Στον κοινωνικό κύκλο του Τομ στη Νέα Αγγλία είναι γνωστές ως οι φύλακές του. Μερικές φορές το πώς έβλεπαν τα πράγματα δεν ήταν πάντα με τον ίδιο τρόπο που τα έβλεπε η Ζιζέλ. Είναι πολύ δυναμικές και πιστές γυναίκες και τον υποστηρίζουν συνέχεια. Όταν βρίσκονται όλες μαζί στο δωμάτιο και εκφράζουν τις απόψεις και τα συναισθήματά τους, η θερμοκρασία ανεβαίνει».

Ειδήσεις σήμερα:

Κατάρ 2022 - To υπερθέαμα των 200 δισ. δολαρίων σε γήπεδα από το μέλλον

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Θύμα του περιγράφει τον βιασμό της - «Το μόριο του ήταν σαν ψάρι»

Συνελήφθη ο «δράκος» του Αμαρουσίου - Μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης