Ζιζέλ: Ο Τομ Μπρέιντι την κατηγορεί ότι τον απάτησε με τον δάσκαλο του ζίου-ζίτσου

Ζιζέλ: Ο Τομ Μπρέιντι την κατηγορεί ότι τον απάτησε με τον δάσκαλο του ζίου-ζίτσου

«Φαινόταν πάντα περίεργο που μέσα σε μια ημέρα, τελείωσε τόσο απότομα τον γάμο» ανέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον του διάσημου αθλητή

gisele_arthro
Νέες πληροφορίες έρχονται για να διαψεύσουν το ειδύλλιο της Ζιζέλ, που είδε το φως τη δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Όπως αναφέρθηκε, το διεθνούς φήμης μοντέλο, μετά τη λήξη του γάμου της με τον Τομ Μπρέιντι, βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Χοακίμ Βαλέντε, του δασκάλου της στο ζίου-ζίτσου

Μετά την αίτηση διαζυγίου στον Τομ Μπρέιντι και την έπαυλη των 11 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασε, απέναντι από το σπίτι του πρώην της, ένας δάσκαλος ζίου-ζίτσου έρχεται να απασχολήσει τα ξένα μέσα και να φέρει το όνομα της Ζιζέλ, ξανά στην επικαιρότητα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η παραπάνω ερωτική σχέση, που πολύ γρήγορα έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, αμφισβητείται από το στενό φιλικό περιβάλλον του super μοντέλου.

Πηγές που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, τονίζουν ότι οι παραπάνω πληροφορίες, δεν είναι τίποτα περισσότερο από κουτσομπολιά, ενώ αναφέρουν  πως ο Βαλέντε είναι, πέρα από δάσκαλός της, ένας καλός φίλος.
Κλείσιμο

Ο Τομ Μπρέιντι και οι αιχμές για απιστία

Πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο TMZ, θέλουν τον Τομ Μπρείντι να αμφισβητεί τον χρόνο, κατά τον οποίο η Ζιζέλ συνδέθηκε με τον δάσκαλό της. Όπως σημειώνεται, ο πρώην του μοντέλου αφήνει αιχμές πως ο Βραζιλιάνος δάσκαλος, ήταν η αιτία που το μοντέλο του ζήτησε διαζύγιο.

Ο άσος του αμερικανικού ποδοσφαίρου μάλιστα, αμφιβάλλει και είναι καχύποπτος, καθώς θεωρεί πως η Ζιζέλ είχε αναπτύξει κάποια ερωτική σχέση με τον Βαλέντε, κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Στον απόηχο της διάψευσης της είδησης για τον νέο έρωτα, από το στενό περιβάλλον της Ζιζέλ, ο Τομ Μπρέιντι δείχνει να μην πείθεται, πιστεύοντας ότι το διεθνούς φήμης μοντέλο, πάει να του ρίξει «στάχτη στα μάτια».

«Φαινόταν πάντα περίεργο που μόλις μέσα σε μια μέρα τελείωσε τόσο απότομα τον γάμο» είπε μία πηγή που στηρίξει τον Μπρείντι στο TMZ.

«Ζιζέλ τέλος» και από το εξώφυλλο στο Twitter 

Η Ζιζέλ εξαφανίστηκε γρήγορα και από το Twitter του διάσημου αθλητή, καθώς εκείνος αποφάσισε να αλλάξει την οικογενειακή φωτογραφία εξωφύλλου του, που μέχρι πρότινος κοσμούσε τον λογαριασμό του. 

Πιο συγκεκριμένα, η εικόνα στην οποία ο Μπρέιντι πόζαρε με τη σύζυγό του και τα παιδιά του μπροστά από μία παραλία, αντικαταστάθηκε με μία δική του προσωπική φωτογραφία, από έναν αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου. 

Twitter_1
twitter_2

Η πληροφορία για το φημολογούμενο ειδύλλιο της Ζιζέλ 
Αφορμή για την είδηση του νέου έρωτα της Ζιζέλ, στάθηκαν οι φωτογραφίες της με τον Χοακίμ Βαλέντε, στις οποίες δειπνούν μαζί στην επαρχία Πουνταρένας, στην  Κόστα Ρίκα, μαζί με τα παιδιά του μοντέλου. 

Ο Βαλέντε είναι προπονητής Ζίου-Ζίτσου και συνιδρυτής μαζί με τα αδέρφια του της δικής τους σχολής.

Παρότι δεν έχει γίνει γνωστό πότε ξεκίνησε το φημολογούμενο ειδύλλιο για τους δύο τους, η Ζιζέλ είχε πρωταγωνιστήσει με τα αδέρφια Βαλέντε σε φωτογράφιση για το περιοδικό «Dust», το 2021.

Στο παρελθόν, δοκίμασε τις δυνάμεις της στο Ζίου-Ζίτσου, αποκαλώντας τους ιδρυτές της σχολής «εκπληκτικούς δασκάλους».

«Πιστεύω ότι όσο περισσότερα εργαλεία έχουμε στην εργαλειοθήκη μας τόσο το καλύτερο» είπε η Ζιζέλ στους ακολούθους της τον περασμένο Φεβρουάριο. «Αισθάνομαι πιο δυνατή, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενδυνάμωση από τότε που άρχισα να εξασκούμαι στην αυτοάμυνα. Θεωρώ ότι είναι μια σημαντική δεξιότητα για όλους, αλλά ειδικά για εμάς τις γυναίκες» τόνισε μετά την εμπειρία της.

Δείτε το βίντεο



Ειδήσεις σήμερα:

«Έχασε πολύ αίμα στην έκρηξη, ζει από θαύμα», λέει η μητέρα της Ελληνίδας στην Κωνσταντινούπολη

Θανατηφόρο τροχαίο στο Περιστέρι - Φορτηγό παρέσυρε 29χρονο και τον σκότωσε

«Θέλω να δικαιώσω την ψυχούλα του παιδιού μου» λέει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης