Η Αλίσα Μιλάνο γιορτάζει τα 50ά γενέθλιά της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις σκέψεις της.
Η ηθοποιός ανάρτησε μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, μία φωτογραφία της διαφορετική από τις άλλες. Κοιτάζοντας τον φωτογραφικό φακό, η Μιλάνο ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και ειδικά φίλτρα από εφαρμογές στα social media.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε:
«Αυτά είναι τα 50. Χωρίς φίλτρο. Χωρίς μακιγιάζ. Θα περάσω αυτή τη μέρα, όπως κάθε μέρα. Θα κινηθώ λίγο, θα αγαπήσω πολύ, θα υπηρετήσω και θα μετρήσω τις ευλογίες μου. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Ακριβώς εδώ. Τώρα αμέσως. Αυτή την ώρα. Στην εποχή μου. Στην εποχή σας.
Υπάρχουν πολλά ακόμα να περιμένουμε! Και ξέρετε τι; Είναι εντάξει ακόμη και να κοιτάξω πίσω, πού ήμουν, από πού ήρθα, πόσο μακριά έχω φτάσει, ποιος ήρθε στη ζωή μου και ποιος έμεινε. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξή σας και τις ευχές γενεθλίων. Ας συνεχίσουμε».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.