Ζακ Έφρον: Ο Κέβιν φον Έριχ εγκρίνει τους «φουσκωμένους» μυς του ηθοποιού, που τον υποδύεται, παρά τις αντιδράσεις

Ζακ Έφρον: Ο Κέβιν φον Έριχ εγκρίνει τους «φουσκωμένους» μυς του ηθοποιού, που τον υποδύεται, παρά τις αντιδράσεις

Ο πρώην παλαιστής δηλώνει ενθουσιασμένος με την εμφάνιση του ηθοποιού η οποία έχει διχάσει αρκετά τα social media

zak_allago28
Η αλλαγή στο σώμα του Ζακ΄Εφρον για τις ανάγκες του νέου του ρόλου είναι μεγάλη, καθώς σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, φαίνεται να έχει «φουσκώσει» αρκετά.

Ο Έφρον θα υποδυθεί τον Κέβιν φον Έριχ στο «Iron Claw», τον πρώην παλαιστή, ο οποίος παρά τις αντιδράσεις με τους μυς του πρωταγωνιστή, δηλώνει ενθουσιασμένος με την εικόνα του.

Μιλώντας στο ΤΜΖ, ο πρώην επαγγελματίας παλαιστής δήλωσε ότι ο Ζακ Έφρον «έδειχνε υπέροχος» στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της ταινίας, καθώς έδειχνε ιδιαίτερα μυώδης, πιο πολύ και από την εμφάνισή του στην ταινία «Baywatch» το 2017.

«Θα είναι δύσκολη δουλειά, νομίζω, είναι πολλές πληροφορίες και πολύς χρόνος και έτσι έχουν σκληρή δουλειά μπροστά τους, αλλά είδα μια φωτογραφία του άντρα και φαινόταν υπέροχος»  δήλωσε ο φον Έριχ και πρόσθεσε πως «δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ τόσο καλός, οπότε πιστεύω ότι θα τα πάνε υπέροχα. Βάζω στοίχημα ότι θα το κάνουν».

Ο Κέβιν φον Έριχ πρόσθεσε ακόμη, ότι ενώ έχει μιλήσει με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Σον Ντέρκιν, δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Έφρον για τον ρόλο. «Αλλά μόλις είδα αυτή τη φωτογραφία όπου φαίνεται πολύ καλός και μυώδης, είπα πρέπει πραγματικά να γυμνάζεται σκληρά» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο φον Έρικ

Wrestler Kevin Von Erich Loves Zac Efron's Depiction Of Him In New Film | TMZ



Ο άλλοτε καρδιοκατακτητής του «High School Musical» απέχει αρκετά από την εικόνα που είχε συνηθίσει το κοινό του για εκείνον. Στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν, εμφανίζεται με αρκετά φουσκωμένους μύες. Στην αλλαγή συνέβαλαν και τα μαλλιά του ηθοποιού, που πλέον είναι καρέ, όπως του φον Έριχ, αλλά και το μαυρισμένο δέρμα του. Σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail ο ηθοποιός έκανε τεχνητό μαύρισμα. Τέλος, σχολιάστηκε και το πρόσωπό του, που κατά τους φαν του έχει υποστεί αισθητική επέμβαση.

Δείτε τις φωτογραφίες



«Τι του συμβαίνει;» - Αντιδράσεις στα social media

Πολλοί από τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκθείασαν την προσπάθεια του Έφρον ενώ μεγάλο μέρος του γυναικείου περισσότερο κοινού άφησε σχόλια ενθουσιασμού για το σώμα του. Παρόλα αυτά, δεν έλειψαν και εκείνοι που επέκριναν τη νέα εικόνα του κάνοντας λόγο για υπερβολή, κατανάλωση διάφορων ουσιών, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για το «παραμορφωμένο» πρόσωπό του.

«Αυτό δεν μπορεί να είναι ο Ζακ Έφρον μου», «Τι του συμβαίνει;», «Είναι αστείο πώς οι παλαιστές δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν στεροειδή, αλλά οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ εξαιρούνται σαφώς», «Θεέ μου Ζακ Έφρον, κατέστρεψες το πρόσωπό σου».

Αυτά ήταν μερικά από τα σχόλια στο Twitter.

Δείτε περισσότερα παρακάτω
zak333_2
zak44_2
zac55_2
zac666_2
zak111_2
zak222_2


Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση στο Αιγαίο: Επεισόδιο ανοιχτά της Σάμου με την τουρκική ακτοφυλακή - Βίντεο

Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή που Έλληνες αστυνομικοί παραλαμβάνουν τον βιαστή στα ελληνοαλβανικά σύνορα

ΗΠΑ: Ράπερ έπεσε νεκρός από πυρά σε μπόουλινγκ στο Χιούστον μετά από καβγά - Σκληρές φωτογραφίες




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης