Ο Τζέιμς Φράνκο «ομολόγησε» δύο χρόνια μετά: «Έκανα σεξ με φοιτήτριές μου, ήταν λάθος»

Ο Τζέιμς Φράνκο «ομολόγησε» δύο χρόνια μετά: «Έκανα σεξ με φοιτήτριές μου, ήταν λάθος»

Οι πρώτες καταγγελίες έγιναν το 2019 - «Πίστευα ότι επειδή ήταν ενήλικες και εκείνες, δεν υπήρχε πρόβλημα» δηλώνει ο 43χρονος χολιγουντιανός σταρ - Η σχολή υποκριτικής του στη Νέα Υόρκη, «Studio 4», κατέβασε οριστικά ρολά το 2017

jamesfranco-0
Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που φοιτήτριες υποκριτικής του Τζέιμς Φράνκο τον κατηγόρησαν ότι τις εκμεταλλέυτηκε σεξουαλικά. Παρόλο που ο δημοφιλής ηθοποιός αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες και αργότερα προσπάθησε να γίνει δεκτό το αίτημά του να πληρώσει 2,2 εκατομμμύρια δολάρια για να αποσυρθούν οι μηνύσεις εις βάρος του, τελικά, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ομολόγησε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με μαθήτριές του.

james-franco-90


Ο πρωταγωνιστής της ταινίας του 2013 «This Is the End», σε μία απακαλυπτική του συνέντευξη στον Τζες Καγκλ στο  SiriusXM, δήλωσε πως πίστευε ότι το να κοιμάται με φοιτήτριές του, οι οποίες σπούδαζαν υποκριτική στη σχολή του «Studio 4» στη Νέα Υόρκη, ήταν αποδεκτό, επειδή ήταν «συναινετικό».

«Κοίτα, θα ομολογήσω ότι κοιμήθηκα με φοιτήτριές μου και αυτό ήταν λάθος. Ωστόσο, δεν έκανα με καμία σεξ εν ώρα μαθήματος, ούτε εξαναγκάσα καμία» εξήγησε στον Καγκλ ο Τζέιμς Φράνκο. «Δεν είχα σχεδιάσει να κοιμηθώ μαζί τους. Άλλωστε, δεν επέλεξα εγώ ποια κορίτσια θα έχω στην τάξη. Αλλά ναι, είχα σχέση με φοιτήτριές μου, ήταν συναινετικές σχέσεις, το ήθελαν και εκείνες. Ωστόσο, δεν έπρεπε να έρθω σε στενή επαφή μαζί τους».

Όπως υποστήριξε ο χολιγουντιανός σταρ, συνειδητοποίησε ότι ήταν λάθος του που κοιμήθηκε με φοιτήτριές του όταν το συζήτησε με φίλους του, οι οποίοι είχαν διαφορετική άποψη από εκείνον για το θέμα. «Εκείνη την εποχή, σκεφτόμουν ότι, αν είναι συναινετικό, είναι όλα εντάξει. Ήμασταν όλοι ενήλικες -και εγώ και οι φοιτήτριες-. Όποτε πίστευα πως ήταν μία ωραία σωματική επαφή. Φυσικά ήξερα, ότι αν το μάθαιναν καθηγητές-συνάδελφοί μου, δεν θα τους άρεσε. Εκείνη την περίοδο δεν ήμουν ξεκάθαρος».

Κλείσιμο


Οι πρώην φοιτήτριες υποκριτικής Σάρα Τίθερ Καπλάν και Τόνι Γκαάλ υπέβαλαν μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες τον Οκτώβριο του 2019. Ισχυρίστηκαν ότι ο Τζέιμς Φράνκο και άλλοι καθηγητές τις πίεζαν στις οντισιόν να βγάλουν τα ρούχα τους και να γυρίσουν σεξουαλικές σκηνές μπροστά στις κάμερες, ώστε να καταφέρουν να παρουν τον εκάστοτε κινηματογραφικό ρόλο. Όπως δηλώνουν οι δύο κοπέλες, στην πραγματικότητα δεν υπήρχε κανένας ρόλος.

«Έχοντας συνεχώς ακατάλληλη σεξουαλικά συμπεριφορά προς τις φοιτήτριές του, ο Τζέιμς Φράνκο είχε μετατρέψει τη σχολή του «Studio 4» σε ένα περιβάλλον σεξουαλικής παρενόχλησης και εκμετάλλευσης» αναφέρεται στην αγωγή σε βάρος του ηθοποιού. Το σχετικό απόσπασμα από την αγωγή δημοσίευσε για πρώτη φορά η εφημερίδα «New York Times».

Η Βάιολετ Πάλει, η  Σάρα Τίθερ Καπλάν και η Τατζάνα Λίεπελτ, οι οποίες είναι πρώην φοιτήτριες του Tζέιμς Φράνκο, τον κατηγόρησαν για ανάρμοστη συμπεριφορά:

012218_james_franco_accusers_web_0


Ο πρώην δικηγόρος του επιτυχημένου καλλιτέχνη δήλωσε ότι οι κατηγορίες εις βάρος του πελάτη του είναι ψευδείς. Επιπροσθέτως, ανέφερε στη «The Post»: «Δεν είναι η πρώτη φορά που διατυπώνονται αυτοί οι ισχυρισμοί και έχουν ήδη καταρριφθεί. Ο Τζέιμς όχι μόνο θα υπερασπιστεί πλήρως τον εαυτό του, αλλά θα ζητήσει επίσης αποζημίωση από τις κοπέλες και τους δικηγόρους τους για την κατάθεση αυτών των μηνύσεων, οι οποίες τον διαβάλουν».

Ωστόσο, σύμφωνα με το «Variety», τον Ιούνιο 2021 ο Φράνκο απέσυρε τις μηνύσεις από τις φοιτήτριές του, οι οποίες κατήγγειλαν ότι τις εκμεταλλεύτηκε σεξουαλιακά, δίνοντάς τους συνολικά 2.235.000 δολάρια.

Το «Franco's Studio 4» έκλεισε οριστικά το 2017.



«Απογοήτευσα πολλούς ανθρώπους. Απογοήτευσα τους φοιτητές μου και τους συνάδελφούς μου» εξομολογήθηκε ο Τζέιμς Φράνκο στον παρουσιαστή  Καγκλ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο 43χρονος καλλιτέχνης παραδέχτηκε ακόμη ότι πάλεψε με τον εθισμό του στο σεξ και πριν από την τωρινή του κοπέλα, Ίζαμπελ Πάκζαντ, απατούσε όλες τις συντρόφους του.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν αποσύρεται από την F1: Θα συνεχίσει στο τιμόνι της #44 Mercedes και το 2022

Κιάνου Ριβς: Το αξέχαστο δώρο του στην Ντρού Μπάριμορ για τα 16α γενέθλιά της - Δείτε βίντεο

Το χρυσό διαζύγιο της πριγκίπισσας Χάγια για μια πολυτελή ζωή πέρα από κάθε φαντασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης