Είναι ο δεύτερος σταθμός του ταξιδιού του Τζέιμς Φράνκο στην Ελλάδα
Ο James Franco κάνει διακοπές στη Μύκονο. Ο 39χρονος ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος υποκριτικής επέλεξε το νησί των Ανέμων για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί παρέα με την σύντροφό του.
Όσο όμως κι αν προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος, δεν τα κατάφερε.
Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να περπατάει χέρι-χέρι με την αγαπημένη και χωρίς την συνοδεία ανδρών ασφαλείας στους μύλους της Αλευκάντρας, με κατεύθυνση γνωστό εστιατόριο.
Nα πούμε ότι η Μύκονος είναι ο δεύτερος σταθμός του ταξιδιού του στην Ελλάδα, καθώς είχε προηγηθεί επίσκεψη στην Σαντορίνη.
Δείτε το βίντεο με τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα πρωταγωνιστή
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.