Harry Styles και Olivia Wilde: Φιλιούνται, αγκαλιάζονται πάνω σε σκάφος

Harry Styles και Olivia Wilde: Φιλιούνται, αγκαλιάζονται πάνω σε σκάφος

Πολύ αγαπημένο ζευγάρι

wilde22
Δεν είναι μυστικό ότι τους τελευταίους μήνες ηθοποιός Olivia Wilde, η οποία χώρισε από τον σύντροφό και πατέρα των παιδιών της Jason Sudeikis τον περασμένο Νοέμβριο, είναι ζευγάρι με τον Harry Styles.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους για τη σχέση τους, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στις διακοπές τους σε πολυτελές γιοτ  στην Ιταλία.




Κλείσιμο

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Styles πέρασε από οντισιόν για την ταινία της Wilde με τίτλο “Don’t Worry Darling”. Η 36χρονη ηθοποιός η οποία θα συμμετέχει και στο καστ, είχε εντυπωσιαστεί με την ερμηνεία του 26χρονου τραγουδιστή και όσοι ήταν παρόντες δεν παρέλειψαν να πουν ότι η Wilde βρισκόταν στα... ουράνια.

Η Wilde μιλώντας στο People, παραδέχτηκε ότι χόρευε όταν ο Styles πήρε τον ρόλο: «Μαζί με τη σχεδιάστρια Arianne Phillips χορεύαμε όταν ακούσαμε ότι είχαμε επίσημα τον Χάρι στην ταινία, γιατί γνωρίζαμε ότι έχει πραγματική εκτίμηση για τη μόδα και το στυλ. Και αυτή η ταινία αυτό έχει σκοπό. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που είναι τόσο ενθουσιώδης γιατί ορισμένοι ηθοποιοί απλά δεν νοιάζονται. Για μένα, ο Χάρι είναι πολύ μοντέρνος και βρίσκω εξαιρετικό να βλέπεις κάποιον στη θέση του να επαναπροσδιορίζει τι μπορεί να σημαίνει να είσαι άντρας με αυτοπεποίθηση».





Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα και βροχές στα βορειοανατολικά

Ιράκ: Δύο ρουκέτες εκτοξεύθηκαν εναντίον της πρεσβείας των ΗΠΑ - Δείτε βίντεο


EURO 2020: Η βουτιά του Στέρλινγκ, η δεύτερη μπάλα και στο VAR η Βασίλισσα της Αγγλίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης