Η «αειθαλής» Cindy Crawford

Η «αειθαλής» Cindy Crawford

Το διάσημο top model ποζάρει στο φακό σε ένα editorial αφιερωμένο στις πιο επιτυχημένες φωτογραφίσεις  της καριέρας της…

Η «αειθαλής» Cindy Crawford
Πολλοί είναι  εκείνοι που ψάχνουν μανιωδώς το μυστικό της αιώνιας νιότης και ομορφιάς. Μια γυναίκα όμως είναι σίγουρο ότι το έχει ανακαλύψει πρώτη. Ο λόγος για την πάντα εντυπωσιακή Cindy Crawford, η οποία παρότι σε λίγες μέρες γίνεται 45 χρονών, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «FutureClaw» από το γνωστό φωτογράφο Andrew Macpherson και δείχνει πιο νέα από ποτέ!

Απίστευτο σώμα, αψεγάδιαστο δέρμα και ανεξάντλητη  ενέργεια είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της Crawford. Η φωτογράφηση αναπαριστά πόζες που είχε κάνει και κατά το παρελθόν το γνωστό μοντέλο και σκοπός είναι να φανεί ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει τις τελευταίες δυο δεκαετίες, παρά τα δυο παιδιά που έχει κάνει.

Κλείσιμο
Όπως υποστηρίζει  η Crawford ποτέ δεν ξάπλωσε στο κρεβάτι πλαστικού χειρουργού, ενώ πια δεν κάνει ούτε ενέσεις μπότοξ, γιατί όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, αν και το έχει δοκιμάσει, το φοβάται. Όπως λέει η υγιεινή διατροφή και η γυμναστική είναι ο μόνος σύμμαχος για να διατηρεί τη σιλουέτα της.  

Η Cindy Crawford πρωταγωνιστεί στον χώρο του μόντελινγκ για περίπου 25 χρόνια, ενώ έχει φωτογραφηθεί για πάνω από 1.000 εξώφυλλα

Μάλιστα στο  ίδιο τεύχος μιλά και φωτογραφίζεται και η Niki Taylor, η οποία επικρίνει  την τάση των οίκων μόδας και  των περιοδικών να χρησιμοποιούν celebrities και ηθοποιούς για τα εξώφυλλα και τις καμπάνιές τους.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης