Netflix: Η νέα σειρά Kaos βασίζεται στην ελληνική μυθολογία
Η σειρά 10 επεισοδίων θα εστιάζει στην πολιτική, την εξουσία και τη ζωή στον Κάτω Κόσμο – Η σκηνοθέτης φιλοδοξεί να είναι εφάμιλλη του Game of Thrones
Σειρά 10 επεισοδίων που θα στηρίζεται στην ελληνική μυθολογία και θα εστιάζει στην πολιτική, την εξουσία και τη ζωή στον Κάτω Κόσμο ετοιμάζει το Netflix.
Το όνομα της σειράς θα είναι «Kaos» και θα σκηνοθετηθεί από την Τσάρλι Κόβελ (Charlie Covell). Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία προβολής, ούτε έχουν δοθεί πληροφορίες για το cast ή την παραγωγή της σειράς. Αρχικά, τα γυρίσματα είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2020.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Netflix το «Kaos» περιγράφεται ως «μια ιδιαίτερη σειρά που μέσα από μια σύγχρονη ματιά εξερευνά την ελληνική μυθολογία, εστιάζοντας στη σχέση φύλου-πολιτικής, την εξουσία και τον Κάτω Κόσμο».
Η θεματολογία θα εστιάζει στου Θεούς του Ολύμπου, τους ανθρώπους και τους ήρωες στη Γη και τον Κάτω Κόσμο.
Η σκηνοθέτης φιλοδοξεί η παραγωγή θα είναι εφάμιλλη του «Game of Thrones», ενώ θα συνδυάζει το μαύρο χιούμορ με το δράμα, αλλά και πιο σκοτεινά στοιχεία. Όπως είχε πει η Κόβελ στο RadioTimes.com πέρυσι, το Kaos «βασικά είναι σαν μια σύγχρονη αναπαράσταση της ελληνικής μυθολογίας, οπότε είναι μια μεγάλη σειρά».
Και πρόσθεσε: «Είναι σύγχρονο αλλά διαφορετικό. Και παίρνει βασικά τους μύθους και τους ανατρέπει. Και έτσι, ξεκινάμε με τον Ορφέα και την Ευρυδίκη, οι θεοί είναι σαν μια τεράστια δυσλειτουργική οικογένεια, θα πρέπει να είναι αστείο και σκοτεινό και δραματικό».
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.