Beckham: Δεν πήγα με πόρνη, έκανα μασάζ…

Beckham: Δεν πήγα με πόρνη, έκανα μασάζ…

Έναν προς έναν καταρρίπτει ο David Backham τους ισχυρισμούς ιερόδουλης, η οποία υποστηρίζει πως την πλήρωσε έξι χιλιάδες λίρες για να περάσει μια νύχτα μαζί με εκείνη και μια φίλη της.

Beckham: Δεν πήγα με πόρνη, έκανα μασάζ…
Έναν προς έναν καταρρίπτει ο David Backham τους ισχυρισμούς ιερόδουλης, η οποία υποστηρίζει πως την πλήρωσε έξι χιλιάδες λίρες για να περάσει μια νύχτα μαζί με εκείνη και μια φίλη της.

Ο γνωστός άγγλος ποδοσφαιριστής προσπαθεί να σώσει τον γάμο του από τα νύχια και τις κατηγορίες της 26χρονης  Irma Nici, στέλνοντας στο δικαστήριο της Καλιφόρνια υπογεγραμμένη επιστολή, όπου εξηγεί το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πριν λίγο καιρό είχε βγει στο αμερικανικό περιοδικό In Touch, η 26χρονη με καταγωγή από τη Βοσνία, και υποστήριζε ότι βρέθηκε για πρώτη φορά με τον Beckham στο ξενοδοχείο Le Parker Meridien Hotel  της Νέας Υόρκης, στις 16 Αυγούστου του 2007.

Σύμφωνα όμως με τα λεγόμενα του Beckham, εκείνη την ημέρα, έμενε μαζί με τους συμπαίκτες του από την ομάδα LA Galaxy στο ξενοδοχείο Waldorf-Astoria στην ίδια πόλη. Μάλιστα, παρουσίασε και λεπτομέρειες λέγοντας πως όταν έφτασε στην πόλη, στις 8.30 το βράδυ, κανόνισε για να κάνει μασάζ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Συγκεκριμένα είπε: «Όπως συνηθίζω, όταν φτάνω σε ένα ξενοδοχείο έπειτα από μεγάλο ταξίδι, πριν από κάποιον αγώνα, ζητάω να έρθει κάποιος μασέρ στο δωμάτιό μου για να μου κάνει μασάζ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ο μασέρ έμεινε στο δωμάτιό μου μέχρι αρκετά νωρίς το πρωί. Όταν έφυγε, έπεσα να κοιμηθώ».
Κλείσιμο

Όσον αφορά τα χρήματα που υποτίθεται πως έδωσε σε εκείνη και τη φίλη της, ο Beckham λέει χαρακτηριστικά: «Ποτέ όταν ταξιδεύω δεν κουβαλάω μαζί μου χιλιάδες δολάρια», ενώ τονίζει πως: «Ο μόνος τρόπος για να βρω 10.000 λίρες σε μετρητά, θα ήταν να τα ζητήσω από το μάνατζμεντ της ομάδας μου. Δεν ζήτησα από κανέναν άνθρωπο από το μάνατζμεντ τόσο μεγάλο πόσο όσο καιρό έμεινα στη Νέα Υόρκη, τον Αύγουστο του 2007».

Ο Beckham τέλος, καταρρίπτει και τους ισχυρισμούς της ότι κοιμήθηκαν μαζί ξανά τέσσερις εβδομάδες αργότερα στο Caltridge στο Λονδίνο. Όπως είπε, εκείνη την περίοδο είχε πάει για να επισκεφτεί τον πατέρα του Ted στο νοσοκομείο, ο οποίος νοσηλευόταν με έμφραγμα, ενώ στη συνέχεια πέρασε τη νύχτα στο σπίτι τους στο Hertfordshire.

Στους ισχυρισμούς του βρίσκει συμμάχους του και τις λεπτομερείς καταγραφές των ανθρώπων τις ασφαλείας του για το καθημερινό του πρόγραμμα.

Τέλος, ο Beckham υποστηρίζει πως όλα αυτά τον έχουν διαταράξει ψυχικά, και του έχουν προκαλέσει εξευτελισμό, αμηχανία, θυμό και ανησυχία. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής μηνύει την εκδοτική εταιρία που δημοσίευσε το εν λόγω άρθρο, ενώ και την ίδια τη Nici.

Οι ακροάσεις θα ξεκινήσουν στις 7 Φεβρουαρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης