Οι… εκλεκτοί της ΕΡΤ για την Eurovision!

Οι… εκλεκτοί της ΕΡΤ για την Eurovision!

Η δημόσια τηλεόραση με επίσημη ανακοίνωση έβαλε τέλος στο όργιο φημών

Οι… εκλεκτοί της ΕΡΤ για την Eurovision!
Πολλά ήταν τα ονόματα που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για το ποιος καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η ΕΡΤ, με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, έβαλε τέλος στο όργιο φημών.
Με τα talent show X-Factor και Greek Idol, να έχουν την τιμητική τους, και οι 6 υποψήφιοι είναι εξολοκλήρου νέα άτομα, όχι μόνο σε ηλικία, αλλά και σε πορεία μέσα στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Τα συγκροτήματα «Κόκκινα Χαλιά» και «Τριμητόνιο», η νικήτρια του πρώτου Greek Idol Βαλάντω Τρύφωνος, η Αντιγόνη Ψυχράμη, ο περυσινός νικητής του X-Factor Λούκας Γιώρκας αλλά και η Νίκκη Πόντε από τον φετινό κύκλο του X-Factor είναι οι εκλεκτοί της ΕΡΤ.
Κλείσιμο

Εκτός λίστας έμεινε ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Σαββιδάκης, μιας και σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, φέτος ήθελε να επενδύσει σε φρέσκα πρόσωπα, ενώ και ο ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης, του οποίου η μόνη επαφή με το τραγούδι, ήταν η συμμετοχή του στο show του MEGA, «Just The 2 Of Us».

O 56ος Διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί φέτος, στο Düsseldorf της Γερμανίας. Στις 10 και 12 Μαΐου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και στις 14 Μαΐου 2011 ο τελικός.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν 43 χώρες, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του διαγωνισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Ιταλία (RAI), επιστρέφει στη διοργάνωση, μετά από 13 χρόνια απουσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης