MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση του Ιωάννη που αποχώρησε με το γνωστό ποίημα

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση του Ιωάννη που αποχώρησε με το γνωστό ποίημα

«Σεφ, πολλές φορές δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τον εαυτό σου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι το πιάτο που μαγείρεψα δεν ήταν καθόλου καλό», είπε λίγο πριν αποχωρήσει

ioannischaralambous
Ο Ιωάννης Χαραλάμπους ήταν ο παίκτης που χθες αποχώρησε ηρωικά από το MasterChef. O νεαρός μάγειρας αν και είχε κάρτα ασυλίας δεν την χρησιμοποίησε και προτίμησε να ριχτεί στην κουζίνα με κάθε τίμημα και κάθε κόστος.

Ο Ιωάννης Χαραλάμπους, στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από τον μαγειρικό διαγωνισμό, ανέφερε ξανά το ποίημα που προκάλεσε αίσθηση, καθώς με αυτό είχε παρουσιάσει στους κριτές το πιάτο που του χάρισε την ασυλία.

«Η γη ξαναγεννιέται... Και ο καιρός πέρασε, το κορίτσι έγινε γυναίκα, η γυναίκα έγινε γριά, η γριά πέθανε, έγινε σκουλίκια, τα σκουλίκια έφεραν λίπασμα, το λίπασμα έφερε λουλούδι, το λουλούδι έγινε δέντρο, το δέντρο έφερε καρπούς, οι καρποί γίνανε δάση και η γη ξαναγεννιέται. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας», έγραψε συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Masterchef.

Το βίντεο που του είχε χαρίσει την ασυλία…

Το ποίημα του Ιωάννη | MasterChef 4


Λίγο πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής είπε μιλώντας στις κάμερες: «Σεφ, πολλές φορές δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τον εαυτό σου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι το πιάτο που μαγείρεψα δεν ήταν καθόλου καλό και αυτός που θα διαδεχθεί τη θέση μου, όταν πάρω την ασυλία, δεν ήταν το ίδο πράγμα μαζί μου γιατί αυτού το πιάτο θα τρωγόταν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης προς τους κριτές. «Δεν έχω στο μυαλό μου καθόλου τη σκέψη να κρατήσω την ασυλία γιατί στην πορεία θα μου φανεί και πάλι χρήσιμη».

Ειδήσεις σήμερα:

ΟΑΕΔ: Παράταση στην αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας

Κορωνοϊός: Τα περιοριστικά μέτρα στην Ευρώπη έχουν σώσει μέχρι και 120.000 ζωές

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι γράφουμε στο sms του 13033 - Πώς συμπληρώνουμε τη φόρμα εξόδου στο forma.gov.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης