Γιώργος Κακοσαίος: Ο γιος του Πλούταρχου μιλάει για τη σύγκριση με τον πατέρα του

Γιώργος Κακοσαίος: Ο γιος του Πλούταρχου μιλάει για τη σύγκριση με τον πατέρα του

«Οι χροιές μας διαφέρουν και αυτό είναι καλό. Μοιραία θα υπάρχει σύγκριση, αλλά το έχω πάρει απόφαση ότι θα υπάρχει», είπε ο νεαρός τραγουδιστής

Giorgos-Giannis
Ο Γιώργος Κακοσαίος πριν από λίγες μέρες έκανε το ντεμπούτο στη δισκογραφία παρουσιάζοντας το τραγούδι «Ψέματα». Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα και αναφέρθηκε τόσο στην απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι όσο και για τη σύγκριση που θα γίνει με τον πατέρα του.

«Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο πατέρας μου. Από μικρό παιδί με έχει μυήσει στα λαϊκά τραγούδια, μας έβαζε να ακούμε Καζαντζίδη, Διονυσίου και έτσι -δεν θα το πω μοιραία- με οδήγησε προς τα εκεί, είχα σίγουρα το μικρόβιο του τραγουδιού μέσα μου. Όταν άρχισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια, γύρω στα 15, άρχισα να το βλέπω πιο σοβαρά», είπε για την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Γιώργος Κακοσαίος - Ψέματα - Official Music Video


Όσο για τη σύγκριση που δέχεται με τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο, τόνισε πως είναι κάτι που μοιραία θα γινόταν: «Σίγουρα υπάρχει μέσα στο μυαλό μου η σύγκριση με τον πατέρα μου, αλλά πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του διαδρομή και τη δική του πορεία. Σίγουρα μοιάζουν οι φωνές μας, με τον τρόπο που τραγουδάμε γιατί από μικρό παιδί έχω τον πατέρα μου πάνω από τα αυτιά μου. Οι χροιές μας όμως διαφέρουν και αυτό είναι καλό. Μοιραία θα υπάρχει σύγκριση, αλλά το έχω πάρει απόφαση ότι θα υπάρχει».


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Φέτος το Πάσχα δεν θα ψήσουμε στο χωριό

Κορωνοϊός: 43 νεκροί - 56 νέα κρούσματα - 1.212 συνολικά

Κορωνοϊός - Τσιόδρας: Δίνουμε χλωροκίνη στους ασθενείς στα νοσοκομεία - Σύντομα και για θεραπεία στο σπίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης