Κώστας Βουτσάς: Η τελευταία κοινή συνέντευξη με την πρώην σύζυγό του, Έρρικα Μπρόγιερ, στον Νίκο Κοκλώνη

Κώστας Βουτσάς: Η τελευταία κοινή συνέντευξη με την πρώην σύζυγό του, Έρρικα Μπρόγιερ, στον Νίκο Κοκλώνη

Τα ξημερώματα της Τετάρτης ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν. «Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας.

koklonis
Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24» αναφέρει το ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε πριν λίγες ώρες.

Ο 88χρονος ηθοποιός είχε εμφανιστεί φέτος το καλοκαίρι στην εκπομπή «It’s Show Time» του Νίκου Κοκλώνη στο Open, σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στην εποχή του «χρυσού ελληνικού κινηματογράφου». Μάλιστα, στην εκπομπή ήταν καλεσμένος μαζί με την πρώην σύζυγό του Έρρικα Μπρόγιερ, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 5 Ιανουαρίου, χτυπημένη από καρκίνο.

Ο Κώστας Βουτσάς μιλώντας στον Νίκο Κοκλώνη είχε πει πως αγάπησε όλους τους ρόλους που ερμήνευσε, ενώ το πρώην ζευγάρι που απέκτησε μαζί μια κόρη, τη Σάντρα Βουτσά, είχε αποκαλύψει πως δεν είχε παίξει ποτέ σε κοινή σκηνή, αν και η Έρρικα Μπρόγιερ μαζί με την αδελφή της Μαργαρίτα είχε ερμηνεύσει πολλά τραγούδια σε ταινίες του.
Η έναρξη του σόου είχε γίνει με το θρυλικό φςςς μπόινγκ του Κώστα Βουτσά που έχει γράψει ιστορία. «Ο κινηματογράφος ήταν η ζωή μας. Ήμασταν ευτυχισμένοι με όλο αυτό. Γι’ αυτό ο κόσμος έχει ακόμα επαφή με εκείνες τις ταινίες. Εκείνη την εποχή οι ταινίες ήταν διαμάντια. Έκοβαν 400.000 εισιτήρια», είχε πει ο ηθοποιός συγκινημένος, βλέποντας σκηνές από ελληνικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε και μέχρι σήμερα παίζονται ανελλιπώς στην τηλεόραση, με φανατικό κοινό μικρούς και μεγάλους.
ST190604_5427ar-_1_
Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μιλήσει στο It’s Show Time για το γάμο του με την Έρρικα Μπρόγιερ, λέγοντας πως μετά το διαζύγιό τους αγαπήθηκαν ακόμα πιο πολύ, κάτι που επιβεβαίωσε και εκείνη.

Κλείσιμο
«Σε όλη μου τη ζωή τα μόνα πράγματα που με ενδιέφεραν ήταν οι γυναίκες και το θέατρο. Με όλες μου τις γυναίκες είμαι πολύ αγαπημένος. Δεν έχω ποτέ μίσος για τις γυναίκες», είχε πει ο ηθοποιός. Μεταξύ άλλων είχε μιλήσει και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, λέγοντας πως ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε πολύ τον κόσμο, ενώ ήταν και εκείνη χάρη στην οποία ανέβηκαν τα κασέ των ηθοποιών. «Οι ηθοποιοί εκείνη την εποχή έπαιρναν 150 δραχμές την ημέρα. Εγώ έπαιρνα 5000 δραχμές την παράσταση. Όχι μόνο εγώ, όλοι οι πρωταγωνιστές. Έβγαζα λεφτά και τα χάριζα στις γυναίκες», είχε πει χαριτολογώντας. Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ήταν παντρεμένος με την Αλίκη Κατσαβού με την οποία απέκτησαν ένα αγοράκι, τον Φοίβο, ο οποίος σήμερα είναι 3 ετών.

Δείτε το επεισόδιο του It’s Show Time εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=RE4Cu0GMIX0
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης