Κατερίνα Παπουτσάκη: Λύγισα όταν...

Κατερίνα Παπουτσάκη: Λύγισα όταν...

Ποια ήταν η στιγμή που έκανε την Κατερίνα Παπουτσάκη να λυγίσει; «Πριν από δύο χρόνια, με όλη αυτή την επίθεση που δέχτηκα μόλις...

Κατερίνα Παπουτσάκη: Λύγισα όταν...
Ποια ήταν η στιγμή που έκανε την Κατερίνα Παπουτσάκη να λυγίσει; «Πριν από δύο χρόνια, με όλη αυτή την επίθεση που δέχτηκα μόλις ανακοινώθηκε ότι θα γίνει το «Έχω ένα μυστικό». Μια επίθεση που κράτησε πάνω από χρόνο! Ένιωθα πολύ άσχημα για καιρό, αλλά μετά σκέφτηκα ότι υπάρχουν άνθρωποι που χάνουν ανθρώπους που αγαπάνε. Ότι οικογένειες δεν έχουν να φάνε, ότι ο κόσμος πεινάει. Και έτσι χαλάρωσα. Τελικά, όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν κι εγώ τώρα πια αισθάνομαι πιο δυνατή και ώριμη μέσα από αυτή την δύσκολη εμπειρία. Κοιτάζω μπροστά, δεν έχω εμμονές με το παρελθόν. Πάντα όταν τελειώνει κάτι, όσο δύσκολο και να είναι, ονειρεύομαι την επόμενη ημέρα», είπε η Κατερίνα στο περιοδικό Glam.

Ζηλεύει άραγε; Υπάρχει η ζήλια στη ζωή της; «Φυσικά και υπάρχει αλλά χωρίς να ξεπερνάει τα όρια. Δεν μου αρέσει καθόλου να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχω μπει σε αυτό το τρυπάκι. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με το τι σου δίνει ο άλλος αλλά και με την εκτίμηση και τον αυτοσεβασμό. Γενικά θα έλεγα ότι ζηλεύω σε πολύ φυσιολογικά επίπεδα και πάνω απ’ όλα με χιούμορ. Δεν είμαι και ακραίος άνθρωπος, οπότε δεν λειτουργώ ακραία γιατί δεν μπορώ να το αντέξω».

Κλείσιμο


Πόσο εύκολο είναι να συνυπάρχει επαγγελματικά με τον σύντροφό της. «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Ωστόσο, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι εάν μπορείς να διαχωρίσεις αυτές τις γραμμές, δεν είναι και τόσο δύσκολο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης