Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα stories με τον καλύτερο της φίλο που διαγνώστηκε με καρκίνο στο 4ο στάδιο

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα stories με τον καλύτερο της φίλο που διαγνώστηκε με καρκίνο στο 4ο στάδιο

Συγκίνησε το κοινό της η κριτής του GNTM 

1600177_iliana_apapgeorgiou_diagnostike_karkino_png
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανάρτησε στο Instagram τη συγκινητική ιστορία του καλύτερού της φίλου που διαγνώστηκε με καρκίνο τετάρτου σταδίου.  Με αφορμή τη μάχη που δίνει ο Τζον Λίγκας, το 32χρονο μοντέλο ανάρτησε μία σειρά stories, μέσα από τα οποία απευθύνει έκκληση προς τους followers της να κάνουν μία δωρεά για τον φίλο και προπονητή της ή να του στείλουν ένα μήνυμα συμπαράστασης.


«Αυτός είναι ο John Ligas, ο καλύτερος μου φίλος εδώ και πέντε χρόνια. Πάντα με αφήνει να βάζω φίλτρα στο πρόσωπο του και να βγάζω φωτογραφίες. Είναι ο προπονητής μου, ο παρτενέρ μου στο χορό και το φιλαράκι μου στα μπραντς. Αγαπάει τα παγωτά, τα λουλούδια, τα πάρτι με εσώρουχα, τα βίντεο, τα boomerang και τον καφέ. Αγαπάει τις βόλτες με το ποδήλατο και φοβάται το τρενάκι του τρόμου» αναφέρει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


«Το 2019, ο John διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο και έκανε μετάσταση [...] Είναι πολύ δυνατός και το παλεύει κάθε μέρα με θετικό μυαλό και τεράστια καρδιά, γεμάτη από αγάπη. Έχει ένα μήνυμα για όλους εμάς. Η ζωή είναι τόσο μικρή, αφήστε όλα τα πικρά πίσω και επιλέξτε την αγάπη. Για αυτό κοιτάξτε μπροστά, μοιράστε αγάπη και πάντα να κοιτάτε στη φωτεινή πλευρά της ζωής» καταλήγει η Ηλιάνα.

1600193_iliana_papageorgiou_karkino_7
1600194_iliana_papageorgiou_karkino_8
1600195_iliana_papageorgiou_karkino_10
Κλείσιμο






1600186_iliana_papageorgiou_karkino
1600187_iliana_papageorgiou_karkino_1
1600188_iliana_papageorgiou_karkino_2

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης