YFSF: Η πρώτη του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη στο σόου των μεταμφιέσεων

YFSF: Η πρώτη του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη στο σόου των μεταμφιέσεων

Ποιος διαγωνιζόμενος του άρεσε και ποιος τον άφησε άφωνο με τη φωνή του

alexis_georgoulis_yfsf
Χθες βράδυ έκανε πρεμιέρα ο 6ος κύκλος του Your Face Sounds Familiar. Ανάμεσα στους κριτές βρίσκεται και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος για όσες εβδομάδες θα προβάλλεται το σόου των μεταμφιέσεων θα μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην ευρωβουλή και τις υποχρεώσεις του στο παιχνίδι.

Ο Αλέξης Γεωργούλης στην κριτική του ξεχώρισε τον Νικόλα Ραπτάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής κλήθηκε να μεταμφιεστεί σε Γιάννη Πάριο και να ερμηνεύσει στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar το τραγούδι «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου».

Ήταν τόσο καλός, μάλιστα, που ο Αλέξης Γεωργούλης έμεινε άφωνος με την εμφάνισή του, αλλά κυρίως με τη φωνή του Νικόλα Ραπτάκη.

YFSF: Νικόλας Ραπτάκης - Γιάννης Πάριος (Ποιος να συγκριθεί μαζί σου)


«Έχω μείνει άφωνος με την υπέροχη φωνή που έχεις και την υπέροχη μίμηση που έκανες στη φωνή γιατί έχει τεράστια γκάμα ο Πάριος και την έχει κατακτήσει όλη αυτή τη γκάμα. Και αυτό το έκανες κι εσύ τώρα εξαιτίας του», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

YFSF: Τα σχόλια στο Νικόλα Ραπτάκη για την εμφάνισή του ως Γιάννης Πάριος


Ο Αλέξης Γεωργοόλης όμως ενθουσιάστηκε και με την ερμηνεία του φίλου του Γιώργου Χρανιώτη. Μια σκηνή λοιπόν ήταν όταν σηκώθηκε από τη θέση του στην κριτική επιτροπή για να τον αγκαλιάσει δηλώνοντας πως είναι ένα αγαπημένο του πρόσωπο και πως έχουν συνεργαστεί και εξαιρετικά μαζί σε δουλειά.

Κλείσιμο
Alexis_Georgoulis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης