Η μεγαλύτερη αποτυχία στη ζωή της Μανωλίδου ήταν...

Η μεγαλύτερη αποτυχία στη ζωή της Μανωλίδου ήταν...

Σαν τη μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής της χαρακτήρισε η Ευγενία Μανωλίδου τον πρώτο της γάμο, λέγοντας χαρακτηριστικά στο...

Η μεγαλύτερη αποτυχία στη ζωή της Μανωλίδου ήταν...

Σαν τη μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής της χαρακτήρισε η Ευγενία Μανωλίδου τον πρώτο της γάμο, λέγοντας χαρακτηριστικά στο περιοδικό People.: «Θεωρώ ότι ήταν μια αποτυχία. Άλλωστε, κάθε γάμος που οδηγεί σε διαζύγιο είναι αποτυχία. Ίσως ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου. Ανέλαβα πάρα πολύ και εγώ μέσα μου την ευθύνη της αποτυχίας. Μου πήρε ένα διάστημα για να ξεκαθαρίσω το πού είχα αποτύχει εγώ και πού είχα φταίξει - γιατί είναι πολύ ανώριμο όταν μία σχέση διαλύεται να νομίζεις ότι φταίει μόνο ο άλλος - ανέλαβα τις ευθύνες μου και από εκεί και πέρα ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω μία καινούρια σχέση με τον πρώην σύζυγό μου».

Όσο για αυτούς που την κατηγορούν ότι παίζει σε διπλό ταμπλό, ανάμεσα δηλαδή στον ΑΝΤ1 και στο Mega, απαντά: «Αυτό είναι πολύ μεγάλο ψέμα. Εγώ ενημέρωσα και τον ΑΝΤ1 πριν υπογράψω για το Master Chef αλλά και το Mega προτού ξεκινήσω οποιαδήποτε συνομιλία με τον ΑΝΤ1. Είμαι πάρα πολύ ξεκάθαρη με τους ανθρώπους που συζητάω, είμαι εξαιρετικά συνεπής και ακριβής και στις προσωπικές μου σχέσεις και στις επαγγελματικές. Δεν είμαι ούτε του Mega ούτε του ΑΝΤ1. Θεωρώ ότι ανταποκρίνομαι σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και προτάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, από όπου κι αν προέρχονται».

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης