Γιώργος Γεροντιδάκης: Τα γούρια, οι κάλτσες και οι... παραγγελίες για φόνους

Γιώργος Γεροντιδάκης: Τα γούρια, οι κάλτσες και οι... παραγγελίες για φόνους

Ο κακός «Μελέτης» από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε ότι με τον Κυπραίο έπαιξαν κανoνικό ξύλο

Giorgos_Gerontidakis
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έχει ξεχωρίσει για την πειστική ερμηνεία του στις «Άγριες Μέλισσες» όπου υποδύεται τον κακό «Μελέτη», ο οποίος σκορπά τον… θάνατο στο Διαφάνι.

Ο ηθοποιός μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου« για την πετυχημένη σειρά και αποκάλυψε το περιεχόμενο των μηνυμάτων που δέχεται στα social media.

Για τη σκηνή με τον Γιάννη Στάνκογλου, είπε: «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, ειδικά με τον Γιάννη Στάνκογλου περάσαμε εξαιρετικά. Παίξαμε ξύλο κανονικότατο. Τις δώσαμε κανονικά. Είναι και ο Γιάννης έτσι… δεν χαμπαριάζει σ’ αυτά, μου λέει “δώσε μου μικρέ, πάμε να φύγουμε”. Σταματάς να πονάς. Εγώ σαν Γιώργος μπορεί να πονούσα, ο Μελέτης δεν θα πονέσει».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε και στα μηνύματα που λαμβάνει στα social media: »Στον δρόμο μου λένε να ηρεμήσω λίγο. Στα social media δέχομαι και παραγγελίες για φόνους».

Όσο για το αν έχει γούρια, εξομολογήθηκε: «Γούρια έχω στον αθλητικό τομέα. Φοράω δύο κάλτσες και συγκεκριμένες μπλούζες κάτω από την εμφάνιση. Με τις κάλτσες έχω θέμα. Και στο γύρισμα κάποιες φορές φοράω δύο κάλτσες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης