Οι «Άγριες Μέλισσες» στο Twitter: «Στόλισαν» Μυρσίνη, Κυπραίο, Λενιώ και Μελέτη

Οι «Άγριες Μέλισσες» στο Twitter: «Στόλισαν» Μυρσίνη, Κυπραίο, Λενιώ και Μελέτη

Με χιούμορ οι τουιτεράδες σχολίασαν το χθεσινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς

Kypraios_-Meletis
Το χθεσινό επεισόδιο της πιο δημοφιλούς σειράς της ελληνικής τηλεόρασης οι «Άγριες Μέλισσες» τα είχε όλα. Συλλήψεις, ανακρίσεις, κόντρες, τσακωμούς, αποκαλύψεις και ένοχα μυστικά που ήρθαν στο φως και έπεσαν οι μάσκες.

To twitter για ακόμα μια φορά έδωσε τα ρέστα του και με χιούμορ σχολίασε τους πρωταγωνιστές της σειράς. Η Μυρσίνη, ο Κυπραίος, η Ελένη και ο Μελέτης βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή...

Η Μυρσίνη αποτέλεσε ένα από τα κυριότερα πρόσωπα σχολιασμού, τόσο για την κακομεταχείρισή της προς την Ασημίνα όσο και για τα ψέματα που είπε στον Δούκα, όταν εκείνος ανακάλυψε πως συναντιέται με τον Κυπραίο.

Ο ξαπλωμένος Κυπραίος που έχει τραυματιστεί από τα πυρά του Μελέτη και η Ελένη που δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό δέχεται ξανά να κάνει συμφωνία με τον Δούκα και το twitter το στολίζει κανονικά.

Κλείσιμο
Άλλη σκηνή που σχολιάστηκε πολύ ήταν όταν ο Νικηφόρος έμαθε επιτέλους από την Ασημίνα τον τρόπο που την μεταχειρίζεται η μητέρα του.

Και ο Μελέτης δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το σχολιασμό καθώς προσπάθησε να μπαλώσει τους πυροβολισμούς του με μια ιστορία για... αγριογούρουνα, η οποία οι θεωρήθηκε πολύ κακό σημείο του σεναρίου.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης