Βίκυ Καγιά: Ο Ηλίας είναι άνδρας με την κλασική και παραδοσιακή έννοια του όρου

Βίκυ Καγιά: Ο Ηλίας είναι άνδρας με την κλασική και παραδοσιακή έννοια του όρου

Η fashion editor μιλάει για τον άνδρα της ζωής της, τα παιδιά της, τους στόχους και απάντησε αν σκέφτεται να κάνει και τρίτο παιδί

Vicky_Kagia32
Η Βίκυ Καγιά είναι μια πολυάσχολη σύζυγος και μητέρα αλλά και μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα. Η ίδια μετά το τέλος του GNTM 2 συνεχίζει να βρίσκεται στο τιμόνι της επιτυχημένης εκπομπής Shopping Star. Παράλληλα, απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας πλάι στο σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δύο παιδιά τους, την Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο – Ηλία.
Σε ένα διάλειμμα από το επαγγελματικό της πρόγραμμα, η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη στο κυπριακό περιοδικό Omikron και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της, αποκάλυψε πως ανανεώνει τον έρωτά της με τον Ηλία, και απάντησε αν σκέφτεται να κάνει και τρίτο παιδί.

Ποια ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες ξεχωριστή;
Προχθές. Όταν η Μπιάνκα μου είπε: «είσαι η καλύτερη από όλες!». Ένιωσα πολύ ξεχωριστή και ευτυχισμένη, ότι κάτι έκανα και εγώ σωστά σε αυτή τη ζωή!
Vicky_Kagia5


Η οικογένεια πάντως πρέπει να ήταν πάντα μέρος της στοχοπροσήλωσής σου… Αυτή την εντύπωση μου δίνεις…
Ήταν όνειρο ζωής! Όμως δεν ήταν να γίνει καταναγκαστικά, λόγω της ηλικίας, ή για να πω ότι «παντρεύτηκα»… Με τον Ηλία έγινε! Ο Ηλίας είναι για μένα η οικογένειά μου – το κατάλαβα όταν ένιωσα πως μαζί του αισθάνθηκα απόλυτη ασφάλεια και πως ήθελα να χάσω τον έλεγχο. Ηθελημένα, το άφησα το κοντρόλ. Ο Ηλίας έχει ένα πάρα πολύ αιχμηρό μυαλό, μια γεμάτη προσωπικότητα, μια ενέργεια δέκα φορές μεγαλύτερη από τη δική μου και είναι ένας άνθρωπος που, ό,τι λέει, το κάνει. Είναι άνδρας με την κλασική και παραδοσιακή έννοια του όρου. Και έχει και ένα σώμα πολύ νεανικό, γιατί ο Ηλίας με περνά μόνο δύο χρόνια. Επίσης, έχουμε παρόμοιες εμπειρίες, με την έννοια πως ό,τι καταφέραμε, τα κάναμε μόνοι μας.

Ilias_-_Vicky
Ilias_-_Vicky1
Μπιάνκα και Κάρολος! Πόσο σε άλλαξε η μητρότητα;
Πολύ… Οι αγάπες μου! Έγινα άλλος άνθρωπος, έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου – ο τρόπος που αισθάνομαι, λειτουργώ και ονειρεύομαι. Σίγουρα είναι κουραστικό να είσαι μητέρα και να
έχεις καριέρα, αλλά είναι τόσο μεγάλες οι χαρές που παίρνεις από τα παιδιά και τη μαγεία τους, που δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνα.

Αν έρθουν η Μπιάνκα, ή και ο Κάρολος, σε 12 χρόνια και σου πουν ότι θέλουν να γίνουν μοντέλα, ποια θα είναι η αντίδρασή σου;
Θα τους πάρω από το χέρι, και θα τους τα πω όλα: όλες τις επαφές που πρέπει να γνωρίζουν, τα πρακτορεία, σε ποια χώρα να πάνε… Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα, αλλά νομίζω πως θα πρέπει να ρωτήσεις και τον Ηλία… Αυτό είναι για άλλη συνέντευξη, μαζί του… (γέλια).

Όταν βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση, πόσο αυστηρή είσαι μαζί του;
Είμαι πάρα πολύ αυστηρή. Βέβαια, όχι όσο παλαιότερα. Με τα χρόνια, έχω μαλακώσει και οι εμπειρίες, οι αποτυχίες μου αλλά και οι επιτυχίες -όλα-, με έχουν φέρει σε ένα σημείο να μπορώ να απολαμβάνω. Πλέον γελώ με τα λάθη μου, τα σαρδάμ, ενώ παλαιότερα έμπαινα στη διαδικασία να διορθώνω τα πάντα επί τόπου.

Κλείσιμο
Vicky_Kagia
Vicky_Kagia1
Τι σχόλια ακούς στον δρόμο;
Μόνο τα καλύτερα. «Ζούμε για το shopping star», «είναι η ξεκούραση μας», «αγαπάμε την ομορφιά», «τι υπέροχες φωτογραφήσεις κάνετε!», «τα χαιρετίσματά μου στον έναν ή τον άλλον»… Ο κόσμος είναι χαρούμενος γιατί μαθαίνει μόδα και, όπως είπες προηγουμένως, η μόδα δεν είναι τόσο κατανοητή στον απλό πολίτη. Οι Ελληνίδες έχουν αρχίσει πια και παρακολουθούν τη μόδα, ντύνονται ωραία, και έχουν βγάλει από το ντύσιμό τους περιττά πράγματα –ντύνονται πια απλά. Το αγαπώ το «shopping star», Γιώργο μου, το λατρεύω!

Τα τελευταία χρόνια, είσαι ένα από τα δυνατά χαρτιά του τηλεοπτικού «χάρτη». Πιστεύεις ότι έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει;
Μπορούμε ακόμα καλύτερα! Πρέπει να δοθούν ευκαιρίες στους παρουσιαστές να τολμήσουν να παρουσιάσουν κι άλλα προγράμματα, έξω από την πεπατημένη. Υλικό έχουμε –έχουμε πανέμορφους, ικανούς και έξυπνους παρουσιαστές! Μπορούν να κάνουν εκπομπές όπως στην αμερικανική τηλεόραση: πιο απλά και χαρούμενα πράγματα. Δεν μου αρέσει που τους βάζουν σε format και δεν τους αφήνουν ελεύθερους. Χαίρομαι που στο Star, τόσο στο «shopping star», όσο και στο «GNTM», με έχουν αφήσει ελεύθερη να έχω την προσωπικότητά μου –όχι μόνο εμένα, αλλά και όλα τα παιδιά. Ποτέ δεν μου είπαν «κάνε το όπως η Tyra ή η Heidi».

Vicky_Kagia2
Vicky_Kagia4


Τα δύο τηλεοπτικά προγράμματα με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα φέτος στην Ελλάδα είναι το «GNTM» και οι «Άγριες Μέλισσες». Έχεις παρακολουθήσει καθόλου το συγκεκριμένο σήριαλ;
Φυσικά και το είδα λίγο. Και είναι υπέροχο σίριαλ! Επειδή έχω τα παιδιά μου, όταν γυρίζω σπίτι τελειώνουν όλα. Με τίμησε και με συγκίνησε η Έλλη Τρίγγου από τις «Άγριες Μέλισσες» που είπε πως παρακολουθεί το «GNTM». Είναι θεά και ακομπλεξάριστη και θέλω να της ανταποδώσω και εγώ το κομπλιμέντο και να της πω πως τους παρακολουθώ και εγώ, καθώς και πολλά «μπράβο»! Πρόκειται για ευγενή ανταγωνισμό και, όσο πιο καλά προγράμματα και παραγωγές γίνονται, τόσο θα πλησιάζουμε σε καλύτερες τηλεοπτικές ημέρες.

Βρίσκεις χρόνο για τον Ηλία ώστε να ανανεώνετε τη σχέση σας;
Δεν έχουμε, αλλά ξεκλέβουμε δύο-τρία διήμερα μέσα στον χρόνο και πάμε κάπου. Αυτή είναι μια «ένεση» στη σχέση μας. Με τέσσερα παιδιά, δεν γίνεται αλλιώς – απλώς συνεχίζεις να στηρίζεις τον σύντροφό σου. Να, τέλη Οκτωβρίου, είχαμε πάει στη Νότια Ιταλία, και, έτσι όπως το βλέπω, το επόμενο ταξίδι θα είναι τον Φεβρουάριο – ούτε που ξέρω πού!

Vicky_Kagia6
Vicky_Kagia7


Θα ήθελες να μεγαλώσεις την οικογένειά σου;
Κι άλλο παιδί; Είσαι τρελός! (γελά).

Τι εύχεσαι για το 2020;
Υγεία! Και λιγότερες υποχρεώσεις. Να βρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου, γιατί τα τελευταία τέσσερα-πέντε χρόνια με τη μητρότητα, τις εκπομπές και τις δουλειές, πού να βρω χρόνο; Έχω στερέψει από ενέργεια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης