Η Τζένη Θεωνά φωτογραφίζεται με τον γιο της

Η Τζένη Θεωνά φωτογραφίζεται με τον γιο της

«Νιώθω πως τίποτα άλλο ποτέ δεν έχω πετύχει στην ζωή μου τόσο σπουδαίο όσο το γάργαρο το γέλιο του», έγραψε η ηθοποιός αναφερόμενη στον γιο της

Jenny_Theona
Η Τζένη Θεωνά από τον περασμένο Απρίλιο βιώνει το μοναδικό συναίσθημα της μητρότητας καθώς μαζί με τον σύζυγό της Δήμο Αναστασιάδη υποδέχτηκαν τον μονάκριβο γιο τους. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τον μικρό της παρτενέρ.

«Κάποιες φορές κάνω αυτό το πλασματάκι να σκάει στα γέλια και τότε τα μάτια του λάμπουν και κάτι μαργαριτάρια αποκαλύπτονται στο στοματάκι του και νιώθω πως τίποτα άλλο ποτέ δεν έχω πετύχει στην ζωή μου τόσο σπουδαίο όσο το γάργαρο το γέλιο του. Ο Αρίωνας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Τζένη Θεωνά.



Σε παλαιότερη συνέντευξή της η όμορφη μαμά είχε αποκαλύψει πώς έγινε η επιλογή του ονόματος του γιου τους.
«Αρίωνας… Η επιλογή αυτού του ονόματος είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Έχουμε έναν μπαμπά Άρη, τον δικό μου και ο μπαμπάς του Δήμου είναι Ιωάννης. Οπότε από το Άρης και το Ιωάννης φτιάξαμε το Αρίωνας. Είναι μουσικός, κιθαρωδός της αρχαιότητας άρα συνδέεται και με τον γεννήτορα και με τους προγόνους. όπο καταγωγής έχει την Μυτιλήνη και είναι πάρα πολύ ωραίο όνομα συμβολικά», είχε πει χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης