Πάνος Καλλίδης: Πώς ένα παιχνίδι με τον γιο του τον έστειλε στο νοσοκομείο

Πάνος Καλλίδης: Πώς ένα παιχνίδι με τον γιο του τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ο Καλλίδης junior ανέβηκε με δύναμη στο στήθος του μπαμπά του και τον τραυμάτισε προκαλώντας του κατάγματα σε δύο σημεία

Panos_Kallidis
Είναι από τα απρόοπτα που μπορούν να σου συμβούν. Ο Πάνος Καλλίδης σε ένα παιχνίδι που είχε με τον γιο του Αριστείδη τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», ένα παιχνίδι με τον 5,5 ετών Αριστείδη στο σπίτι τους στα νότια προάστια δεν είχε αίσιο τέλος, με αποτέλεσμα η σύντροφός του Λεάννα Μάρκογλου να τον μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική.

Πηγή από το στενό περιβάλλον του καλλιτέχνη αναφέρει ότι το κακό συνέβη όταν ο Καλλίδης junior ανέβηκε με δύναμη στο στήθος του μπαμπά του και τον τραυμάτισε προκαλώντας του κατάγματα σε δύο σημεία. Η γνωστή make up artist μετέφερε τον αγαπημένο της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου οι γιατροί ύστερα από εξετάσεις διέγνωσαν κάταγμα στην αριστερή θωρακική πλευρά, με αποτέλεσμα να του παράσχουν εκτός από τις πρώτες βοήθειες και φαρμακευτική αγωγή με αναλγητικά για τους πόνους και να του συστήσουν ακινησία και προσοχή σε απότομες κινήσεις και βάρη.

Ο τραυματισμός του Πάνου Καλλίδη έτυχε σε μια ήρεμη επαγγελματική περίοδο για εκείνον, αφού πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εμφανίσεις του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης