Σοφία Φαραζή: Το αυτοάνοσο και η σημασία της αγάπης

Σοφία Φαραζή: Το αυτοάνοσο και η σημασία της αγάπης

Η ηθοποιός μιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και δύο χρόνια

Sofia_Farazi
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Φαραζή αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα που της παρουσιάστηκε πριν από δύο χρόνια και μίλησε για όλα αυτά που της δίδαξε αυτή η περιπέτεια. Η ηθοποιός μιοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες προσωπικές σκέψεις της και τόνισε τη σημασία της αγάπης.

«Όσοι βρεθήκαμε, χωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε, μισηθήκαμε, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε.. Σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ. Ζήτω συγνώμη. Σας συγχωρώ.. χάνοντας από τη ζωή μου ανθρώπους που αγαπάω στάθηκε η αφορμή να φτάσω σε συναισθηματικό, υπαρξιακό και επαγγελματικό αδιέξοδο πριν από δυο χρόνια με αποτέλεσμα να βγάλω ένα αυτοάνοσο ονόματι ροδόχρους.
Σε μια πρώτη φάση πανικού δοκίμασα φάρμακα, αντιβιώσεις και διάφορες κρέμες προσπαθώντας να απαλλαχτώ από το «θείο δώρο» που είχε εισβάλει εν μια νυκτί στη ζωή μου. Και την αποκαλώ δώρο γιατί χωρίς αυτήν δε θα είχα «μετακινηθεί» από τη βολή μου ούτε μισό βήμα. Επέλεξα λοιπόν κάποια στιγμή συνειδητά να δω από που προήλθε.να κατανοήσω και να δεχτώ ότι ο,τι γεννάει ο οργανισμός μας μπορεί και να το αποβάλει. Κάθε τι ψυχοσωματικό είναι μια «κραυγή αγάπης» και θέλει χρόνο,κόπο και πόνο για να βρεις και να δεχτείς ότι τα πάντα που σου συμβαίνουν ξεκινάνε από σένα τον ίδιο. Δυσκολη διαδικασία. Πιστέψτε με όμως αξίζει. Η αναγνώριση και η αποδοχή είναι σπουδαία. H κατάκτηση των όσων θεωρείτε «τα πάντα σας» έχει να κάνει με τη πίστη κυρίως του εαυτού σας.. Και εγώ από αυτό το «ταξίδι» ανακάλυψα ότι σε αυτή τη ζωή ότι αξίζει είναι να συναντιόμαστε,να μοιραζόμαστε και να αγαπιόμαστε..ανακάλυψα πως τα πάντα (μου) έχουν να κάνουν με την αγάπη. Η ΑΓΑΠΗ! Το σπουδαιότερο φάρμακο, δίνεται δωρεάν και είναι χωρίς παρενέργειες. Προτείνω λοιπόν να το παίρνουμε άφοβα,σε καθημερινή βάση και σε μεγάλες δόσεις», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Φαραζή.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όσοι βρεθήκαμε,χωριστήκαμε,αγαπηθήκαμε,μισηθήκαμε,συμφωνήσαμε,διαφωνήσαμε.. Σας ευχαριστώ Σας αγαπώ Ζήτω συγνώμη Σας συγχωρώ ..χάνοντας από τη ζωή μου ανθρώπους που αγαπάω στάθηκε η αφορμή να φτάσω σε συναισθηματικό,υπαρξιακό και επαγγελματικό αδιέξοδο πριν από δυο χρόνια με αποτέλεσμα να βγάλω ένα αυτοάνοσο ονόματι ροδοχρους.Σε μια πρώτη φάση πανικού δοκίμασα φάρμακα,αντιβίωσεις και διάφορες κρέμες προσπαθώντας να απαλλαχτώ από το «θείο δώρο» που είχε εισβάλει εν μια νυκτι στη ζωή μου.και την αποκαλώ δώρο γιατί χωρίς αυτήν δε θα είχα «μετακινηθεί» από τη βολή μου ούτε μισό βήμα.επελεξα λοιπόν κάποια στιγμή συνειδητά να δω από που προήλθε.να κατανοήσω και να δεχτώ ότι ο,τι γεννάει ο οργανισμός μας μπορεί και να το αποβάλει.καθε τι ψυχοσωματικό είναι μια «κραυγή αγάπης» και θέλει χρόνο,κόπο και πόνο για να βρεις και να δεχτείς ότι τα πάντα που σου συμβαίνουν ξεκινάνε από σένα τον ίδιο.δυσκολη διαδικασία.πιστεψτε με όμως αξίζει.η αναγνώριση και η αποδοχή είναι σπουδαία.η κατάκτηση των όσων θεωρείτε «τα πάντα σας» έχει να κάνει με τη πίστη κυρίως του εαυτού σας..και εγώ από αυτό το «ταξίδι» ανακάλυψα ότι σε αυτή τη ζωή ότι αξίζει είναι να συναντιόμαστε,να μοιραζόμαστε και να αγαπιόμαστε..ανακάλυψα πως τα πάντα(μου) έχουν να κάνουν με την αγάπη.Η ΑΓΑΠΗ!το σπουδαιότερο φάρμακο,δίνεται δωρεάν και είναι χωρίς παρενέργειες.προτεινω λοιπόν να το παίρνουμε άφοβα,σε καθημερινή βάση και σε μεγάλες δόσεις! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sofia farazi (@sofia_farazi) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης