Μπόμπα & Τανιμανίδης: Μας έδειξαν τα μαγιό τους και τα κορμιά τους χριστουγεννιάτικα

Μπόμπα & Τανιμανίδης: Μας έδειξαν τα μαγιό τους και τα κορμιά τους χριστουγεννιάτικα

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν από τις μακρινές Φιλιππίνες

Boba_Tanimanidis
Καλοκαιρινά... Χριστούγεννα επέλεξαν να κάνουν φέτος η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης και από ό,τι φαίνεται μετά τον τυφώνα ήρθε η λιακάδα. Το ερωτευμένο ζευγάρι που λατρεύει τα ταξίδια βρίσκεται στις Φιλιππίνες και συγκεκριμένα στο νησί Παλαουάν.

Η Χριστίνα Μπόμπα θέλοντας να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους για τις γιορτές, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από το νησί.
Στο στιγμιότυπο ποζάρει με τον Σάκη Τανιμανίδη,  φορώντας τα μαγιό τους και έχοντας για φόντο το απέραντο γαλάζιο: «Στη λεζάντα, έγραψε: “Αυτές τις ημέρες αγάπης θυμήσου ότι το καλύτερο δώρο που σου έχει δοθεί ποτέ βρίσκεται μάλλον δίπλα σου!  @sakiswp. Σας στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας από τις μακρινές Φιλιππίνες».
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes από τους διαδικτυακούς της «έπεσαν» βροχή καθώς και οι δυο τους διαθέτουν όμορφα και καλογυμνασμένα κορμιά.



Και ο Σάκης Τανιμανίδης όμως ανέβασε φωτογραφία από το ταξίδι τους και ρώτησε τους διαδικτυακούς του φίλους αν προτιμούν χιόνι ή ήλιο τα Χριστούγεννα...




Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης