Ο Σάκης Ρουβάς είναι «αμαρτωλός»

SAKISROUVAS-1200x850

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram

Ο Σάκης Ρουβάς έρχεται ως «Αμαρτωλός» και φέρνει τα πάνω κάτω. Ο performer έρχεται να μας δώσει ρυθμό υπό τους ήχους του ολοκαίνουργιου single του «Αμαρτωλός», συνεχίζοντας έναν άκρως εκρηκτικό χειμώνα με επιτυχημένες εμφανίσεις στη σκηνή νυχτερινού κέντρου και στο The Voice of Greece.



Στο νέο του τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, υπογράφει τους στίχους ο Keepitpure και τη μουσική οι: Kim Diamantopoulos & Levianth. Πρόκειται για ένα άκρως ανεβαστικό κομμάτι που θα βάλει «φωτιά» στη σκηνή του Estate όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος τραγουδιστής με την Έλενα Παπαρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο. Ο Έλληνας σταρ, μάλιστα, μας δίνει μια μικρή γεύση από το τραγούδι του, μέσω Instagram και το φανατικό κοινό του παραληρεί.







Δείτε Επίσης

koklr

Έχουμε συνηθίσει τον Mr Traveler να μας ξεναγεί μέσα από την insider ματιά του σε μαγικά μέρη: από τις πιο δημοφιλείς μητροπόλεις, μέχρι τις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη μας. Μαζί του αγαπημένοι Έλληνες που ανακαλύπτουν με τη σειρά τους μέρη που δεν έχουν επισκεφτεί ξανά και ανοίγονται στον Νίκο, λέγοντας ιστορίες και περιστατικά από τη ζωή τους που σπάνια συζητούν δημοσίως, κάνοντας απρόσμενες αποκαλύψεις