Καίτη Γαρμπή - Γιώργος Σαμπάνης: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα τους

Καίτη Γαρμπή - Γιώργος Σαμπάνης: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα τους

Μαζί τους η Demy 

garbi
O Γιώργος Σαμπάνης συνεργάζεται φέτος με την Καίτη Γαρμπή και την Demy και έχουν πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου. Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει χαρακτηριστεί από τους σημαντικούς καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, με πλήθος δισκογραφικών επιτυχιών, αλλά και sold out εμφανίσεις σε οποιοδήποτε μέρος επιλέξει να εμφανιστεί.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με την Καίτη Γαρμπή, χαρίζοντας μας μερικές από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της. Η Καίτη επιστρέφει ανανεωμένη και έτοιμη να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και υπέροχες συγκινήσεις με τα τραγούδια της, που έχουν μείνει ανεξίτηλα στο χρόνο.

H Demy, μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, έχει χαράξει τη δική της επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική και επίσης έχει συναντηθεί ξανά με το Γιώργο Σαμπάνη στο παρελθόν επί σκηνής αλλά και δισκογραφικά.


Μαζί τους οι:

Χριστίνα Μηλιού

Δημήτρης Τικτόπουλος 

Dj Δημήτρης Μεταξάς

IAMSTRONG

Oge

Χορογραφίες: Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου.

Κλείσιμο
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Παλάκας.

To Grand Opening του Έναστρον έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα βρίσκονται εκεί για όλο το χειμώνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

garmpisampani
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης