Εύη Ιωαννίδου: Μου έχουν προτείνει να παίξω στο σίριαλ «Εζέλ» και στην τηλεόραση

Εύη Ιωαννίδου: Μου έχουν προτείνει να παίξω στο σίριαλ «Εζέλ» και στην τηλεόραση

«Στο GNTM η ένταση υπάρχει για τα μάτια του κόσμου», λέει το μοντέλο

Evi_Ioannidou
Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί και θα ενοχλήσει κάποιους προχώρησε η Εύη Ιωαννίδου την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό GNTM. Η μελαχρινή καλλονή είχε τα γενέθλιά της και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αναφερόμενη στην πορεία της στο εξωτερικό, αποκάλυψε αν της έχει ζητηθεί για να πάρει μια δουλειά, να κάνει κάτι από αυτά που προβάλλονται στο Greece’s Next Top Model. H απάντησή της, αρνητική: «Δεν υπάρχουν οι δοκιμασίες του GNTM στο εξωτερικό. Δεν θα σε βάλει ο πελάτης να περπατήσεις κάθετη πασαρέλα από ταράτσα. Δεν θα σου πει ο πελάτης να πάρεις ένα πτηνό και να το βάλεις στο κεφάλι».

Όσο για το αν είναι τόσο αυστηροί, όσο και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, τόνισε: «Στο εξωτερικό δε σου μιλάνε όπως η Ζενεβιέβ. Στο GNTM υπάρχει για τα μάτια του κόσμου η ένταση».
Τέλος, αποκάλυψε πως δεν έχει επαφές με τις πρώην συμπαίκτριες της και αποκάλυψε τις προτάσεις που έχει δεχτεί: «Δεν έχω καμία επαφή με τα κορίτσια από το περσινό GNTM. Μου έχουν προτείνει να παίξω στο σίριαλ “Εζέλ” και στην τηλεόραση, αλλά η βάση μου είναι το μόντελινγκ».

Η Εύη Ιωαννίδου «κατακεραυνώνει» το GNTM

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης