Η Φιονούλα του GNTM εξομολογείται: «Δεν υπάρχει η λέξη μπαμπάς για μένα»

Η Φιονούλα του GNTM εξομολογείται: «Δεν υπάρχει η λέξη μπαμπάς για μένα»

Επίσης, αποκάλυψε για ποιο λόγο αποχώρησε από το GNTM

gntm-2019-2-fionoula
Η Φιονούλα Βατς έγινε γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο φετινό Greece’s Next Top Model 2. Το κορίτσι με τα γαλάνα μάτια που ζει στη Μάνη, αν και πληρoί όλες τις προδιαγραφές ενός μοντέλου, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το bootcamp του ριάλιτι.


Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη πως αποχώρησε από το παιχνίδι γιατί αντιμετώπιζε κρίσεις πανικού: «Καθυστέρησα στην οντισιόν του GNTM από μια παρεξήγηση. Έφυγα γιατί είχα κρίσεις πανικού και άγχος». 


Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή και στην οικογένεια της, εξομολογήθηκε πως ο πατέρας της τους παράτησε όταν ακόμα ήταν μικρή. «Η μητέρα μου ήρθε για διακοπές στη Μάνη, της άρεσε κι έμεινε για πάντα. Δεν έχω μπαμπά, δεν υπάρχει η λέξη μπαμπάς για μένα. Με τη μητέρα μου δεν συζητούσαμε σχεδόν ποτέ γι’ αυτό. Δεν ξέρω τους λόγους για τους οποίους έφυγε. Δεν τον αναζήτησα ποτέ. Ο αδελφός του πατέρα μου μας βρήκε από το facebook, ο ίδιος δεν έψαξε ποτέ. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να τον ψάξω, δεν με ένοιαζε καθόλου. Από τη στιγμή που δεν τον νοιάζει αυτόν, δεν έχω λόγο εγώ να με νοιάζει. Δεν θα τον ψάξω ποτέ. Άμα ήθελε να μας βρει θα μας έβρισκε πολύ εύκολα». 


Δείτε σχετικό απόσπασμα:



Η Φιονούλα Βατς στην Ελεονώρα Μελέτη (Μέρος Α)


Δείτε βίντεο: Η Φιονούλα του GNTM εξομολογείται: «Δεν υπάρχει η λέξη μπαμπάς για μένα»
Κλείσιμο
Η Φιονούλα του GNTM εξομολογείται: «Δεν υπάρχει η λέξη μπαμπάς για μένα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης