GNTM2: Αποχώρησε οικειοθελώς, δεν πείστηκε από τα... παρακάλια του Μπράτη

GNTM2: Αποχώρησε οικειοθελώς, δεν πείστηκε από τα... παρακάλια του Μπράτη

Αν και έφτασε αργοπορημένη στο bootcamp και της δόθηκε ευκαιρία να παραμείνει, η Φιονούλα τα παράτησε

Fionoula_Watts_Exof
Το GNTM 2 είχε την πρώτη αποχώρηση και μάλιστα οικειοθελή. Η Φιονούλα ήταν μια από τις διαγωνιζόμενες που απασχόλησαν το ριάλιτι μοντέλων τόσο γιατί έφτασε αργοπορημένη στο bootcamp όσο και γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει γιατί, όπως είπε, υπέφερε από κρίσεις πανικού.

Πάντως αν και έφτασε αργοπορημένη στο bootcamp η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να της δώσει μια ακόμη ευκαιρία και να συνεχίσει κανονικά στη δοκιμασία. Η παίκτρια πήρε το χρόνο της το σκέφτηκε και παρά τα... παρακάλια του Άγγελου Μπράτη για να μείνει εκείνη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πήρα την απόφαση σήμερα να αποχωρήσω γιατί είχα αρκετό άγχος και δεν ένιωθα καλά. Προσπάθησε να με πείσει ο κύριος Μπράτης, αλλά τελικά θέλω να φύγω. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη γι’ αυτό. Το ξέρω ότι αποχωρώ τελευταία στιγμή, αλλά είναι τόσα όμορφα κορίτσια εδώ πέρα που είμαι σίγουρη ότι θα το αξίζουν πολύ».


GNTM: Αποχώρησε οικειοθελώς από τον διαγωνισμό...


Ανάρτηση με... υπονοούμενα
Η αποχώρησή της είχε και συνέχεια στο Instagram καθώς η Φιονούλα μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου έκανε μια «αιχμηρή» ανάρτηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στα InstaStories της μια εικόνα που έγραφε: «Μην πιστεύεις όλα όσα βλέπεις. Ακόμα και το αλάτι μοιάζει με ζάχαρη», αφήνοντας έτσι να υπονοηθεί πώς ό,τι προβλήθηκε στην τηλεόραση δεν είναι ακριβώς όπως συνέβη στην πραγματικότητα.

Fionoula_Watts
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης