Η Κλέλια Ρένεση μίλησε για το μωρό της στην Ελένη Μενεγάκη

Η Κλέλια Ρένεση μίλησε για το μωρό της στην Ελένη Μενεγάκη

Η ηθοποιός ήταν φειδωλή στις απαντήσεις της και δεν είπε τίποτα για την πρόσφατη ανάρτησή της σχετικά με τον πατέρα του παιδιού της

Fullscreen-capture-03102019-145312
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη ήταν σήμερα η Κλέλια Ρένεση, στην πρώτη εμφάνισή της μετά τη γέννηση της κόρης της.  Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μίλησε για την καταπληκτική χημεία που έχει καταφέρει να αποκτήσει με τον συμπρωταγωνιστή της.


Η Κλέλια Ρένεση, όταν ρωτήθηκε για το αν της λείπει το θεάτρο, τόνισε πως φέτος θα επιστρέψει στο... σανίδι. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μία σχετική δουλειά και θα χρειαστεί να ταξιδέψει για τρεις ημέρες για γυρίσματα στη Χιλή. Τότε η Ελένη Μενεγάκη βρήκε την ευκαιρία να τη ρωτήσει για το μωρό της.


Θα πας με το μωρό σου στη Χιλή; ρώτησε η παρουσιάστρια για να πάρει την απάντηση από την ηθοποιό: «όχι» και τότε η Ελένη τη ξαναρώτησε με βλέμμα όλο νόημα: «θα αντέξεις;» για να πάρει αμέσως την απάντηση από την Κλέλια Ρένεση: «Δεν ξέρω ακόμα. Αν με δείτε να γυρνάω μαύρα πανιά».


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης