Η Ξανθούλα του GNTM αποκαλύπτει: «Μέσα στο ριάλιτι έπαθα αφυδάτωση και πήγα στο νοσοκομείο»

Η Ξανθούλα του GNTM αποκαλύπτει: «Μέσα στο ριάλιτι έπαθα αφυδάτωση και πήγα στο νοσοκομείο»

Η Ξανθούλα ρωτήθηκε και για τις συνθήκες που επικρατούσαν στα γυρίσματα

gntm-tzerefou
H Ξανθούλα Τζερεφού, η οποία έγινε γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο Greece’s Next Top Model σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη  τόνισε ότι είναι περήφανη που εξαιτίας της δικής της συμμετοχής, στον φετινό κύκλο του ριάλιτι είδαμε περισσότερα plus size μοντέλα. «Είμαι περήφανη που έδωσα παράδειγμα σε άλλα κορίτσια που είναι νταρντάνες να πάνε στο GNTM. Πέτυχα έναν από τους στόχους μου», ανέφερε.


Όσο για το αν της αρέσει το GNTM 2, αποκάλυψε: «Θα ήθελα το GNTM να μην είναι τόσο ριάλιτι και να έχει περισσότερη μόδα. Εγώ είπα την ιστορία μου για τον διαβήτη για να περάσω το μήνυμα ότι πρέπει να παλεύεις», είπε χαρακτηριστικά.


Η Ξανθούλα ρωτήθηκε και για τις συνθήκες που επικρατούσαν στα γυρίσματα και έκανε γνωστό πως υπήρχαν στιγμές που δεν είχαν χρόνο ούτε για νερό: «Στο περσινό GNTM είχαμε πάρα πολλές ώρες γυρίσματα, 18ωρα και 20ωρα. Μπορεί να μην είχαμε χρόνο ούτε για να φάμε, αλλά ούτε και να πιούμε νερό. Έχει τύχει να πάθω αφυδάτωση μέσα στο GNTM και να βρεθώ στο νοσοκομείο, οι μισές κοπέλες είχαν».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

faysbook.gr Ξανθούλα Τζερεφού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης