Μάιλι Σάιρους: Τα λεσβιακά φιλιά και τα... γλειψίματα έφεραν τον χωρισμό

Μάιλι Σάιρους: Τα λεσβιακά φιλιά και τα... γλειψίματα έφεραν τον χωρισμό

Ο πρώην άντρας της πλέον Λίαμ Χέιμσγουόρθ σοκαρίστηκε όταν την είδε να φιλιέται με την Κέιτλιν Κάρτερ - Είχε τσαντιστεί όταν στο Met Gala η τότε σύζυγός του τον είχε γλείψει μπροστά στις κάμερες

cyrus00
Τα γλειψίματα μπροστά στις κάμερες έφεραν τον χωρισμό και τα λεσβιακά φιλιά τον επίσπευσαν, όπως φαίνεται, για την Μάιλι Σάιρους και τον Λίαμ Χέμσγουορθ.

Το πρώην πλέον ζευγάρι, που δεν άντεξε ούτε δέκα μήνες την έγγαμη ζωή, τραβάει χωριστούς δρόμους, με την εκκεντρική τραγουδίστρια να βρίσκεται ήδη στην αγκαλιά της Κέιτλιν Κάρτερ: Φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους στην Ιταλία τις δείχνουν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά!

Το γεγονός, σύμφωνα με πληροφορίες, σόκαρε τον πρώην σύζυγο Λίαμ Χέμσγουορθ, που βρίσκεται στην Αυστραλία και σκοπεύει να παραμείνει εκεί το επόμενο διάστημα, όπως δηλώνουν άνθρωποι από το περιβάλλον του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaitlynn Carter (@kaitlynn) στις



Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση των φιλιών της Μάιλι με την Κέιτλιν εξάλλου ήρθε και η επισημοποίηση του χωρισμού, όπου μεταξύ άλλων πάντως δηλώνεται πως οι πρώην σύζυγοι θα παραμείνουν αφοσιωμένοι «γονείς» για όλα τους τα κατοικίδια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ποτήρι για τον Λίαμ ξεχείλησε όταν στο πρόσφατο Met Gala, η Μάιλι άρχισε να τον γλείφει στο πρόσωπο μπροστά στις κάμερες, με την αμηχανία του εξάλλου να είναι έκδηλη.

Miley Cyrus & Liam Hemsworth on the Met Gala red carpet

Κλείσιμο
Ακόμα μια άβολη στιγμή για τους δυο τους, όταν η Μάιλι άρχισε να του χορεύει αισθησιακά on camera, ενώ έδιναν συνέντευξη για τα Όσκαρ.

Miley Cyrus Grinds On Liam Hemsworth In This Oscars Interview & He Has The Best Reaction | Access



Η ίδια η Μάιλι στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον χωρισμό το έριξε στη φιλοσοφία, δηλώνοντας πως «η αλλαγή είναι αναπόφευκτη» και «μην αντιστέκεσαι στην εξέλιξη, γιατί ποτέ δεν θα κερδίσεις».



Πηγές από το περιβάλλον και των δύο σταρ ανέφεραν πάντως πως η είδηση του χωρισμού τους ήταν αναμενόμενη, καθώς οι δύο τους είχαν πολλές διαφωνίες σε θεμελειώδη ζητήματα και πως ένα από αυτά ήταν η δημιουργία οικογένειας.

miley-liam-pic
miley-liam-dyo


Miley Cyrus and Kaitlynn Carter Seen KISSING Amid Singer's Split From Liam Hemsworth


Δείτε βίντεο: Μάιλι Σάιρους: Τα λεσβιακά φιλιά και τα... γλειψίματα έφεραν τον χωρισμό
Μάιλι Σάιρους: Τα λεσβιακά φιλιά και τα... γλειψίματα έφεραν τον χωρισμό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης