Σμαράγδα Καρύδη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα μεγάλο πάρτι στην Αίγινα

Σμαράγδα Καρύδη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα μεγάλο πάρτι στην Αίγινα

Στο πλευρό της ο Θοδωρής Αθερίδης και καλοί της φίλοι

karidi4
Στην Αίγινα απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Θοδωρή Αθερίδη και τους φίλους της η Σμαράγδα Καρύδη.  Η γνωστή ηθοποιός, που έχει εξοχικό στο νησί του Αργοσαρωνικού, περνά πάντα τα καλοκαίρια της εκεί και φέτος, μαζεύτηκε όλη η παρέα της με αφορμή τα γενέθλιά της.



Η Σμαράγδα Καρύδη έκλεισε την Παρασκευή τα 50 της χρόνια και οργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι με εκλεκτούς καλεσμένους, φαγητό και χορό.  Κοντά της για να γιορτάσουν βρέθηκαν η καλή της φίλη Ελένη Σκουλά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθανασία Σμαραγδή, ο Άλκης Κούρκουλος, η Φωτεινή Αθερίδου με την μητέρα της Ελένη Γκασούκα, ο Θανάσης Αλευράς, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Γιώργος Νανούρης και πολλοί ακόμη.





Κλείσιμο
Η Σμαράγδα μετά το γενέθλιο πάρτι της ανέβασε μια φωτογραφία με την καλή της φίλη Ελένη Γκάσουκα και τον σκύλο της, τον Γιάννη, και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σέλφι των χτεσινών γενεθλίων. Η Σέλφι η σωστή. Όπως όλη η ζωή καλύτερα να τη μοιράζεσαι. Με αγαπημένους πίσω, σου μπροστά σου, δίπλα σου. Σας ευχαριστώ όλους για τα πολλά μηνύματα και την αγάπη σας. Η αγάπη κι η φιλία είναι δύναμη κι εγώ σήμερα νιώθω Σούπερ γούμαν».

karidi4



karidi-1
karidi2-1
karidi3
karidi5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης