Το άγνωστο δράμα του Ονούρ!

Το άγνωστο δράμα του Ονούρ!

Τελικά δεν είναι όλα ωραία, όπως φαίνονται! Και μπορεί ο αγαπημένος Ονούρ του «Χίλιες και μία νύχτες», και κατά κόσμον Χαλίτ Εργκέντζ, αυτή την περίοδο...

Το άγνωστο δράμα του Ονούρ!

Τελικά δεν είναι όλα ωραία, όπως φαίνονται! Και μπορεί ο αγαπημένος Ονούρ του «Χίλιες και μία νύχτες», και κατά κόσμον Χαλίτ Εργκέντζ, αυτή την περίοδο να βιώνει μια μεγάλη επιτυχία, παρόλα αυτά υπάρχει κάτι που τον έχει σημαδέψει.

Τι έχει συμβεί στον αγαπημένο μας «Ονούρ»; Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Λοιπόν» πριν από περίπου δύο χρόνια, το Μάιο του 2008 ,ο Χαλίτ έζησε την πιο εφιαλτική στιγμή της ζωής του, όταν κράτησε αγκαλιά το άψυχο κορμί της ανιψιάς του, που αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της στη συνοικία Μπεσίκτας.

Κλείσιμο

Η Μελίς Αγκιούλ, κόρη της μεγαλύτερης αδερφής του ήταν μόλις 23 χρονών. Ο Χαλίτ, την αγαπούσε πολύ και προσπαθούσε να συμπληρώσει το κενό που ένιωθε η νεαρή, καθώς δεν ξεπέρασε το διαζύγιο των γονιών της. Ο έρωτας όμως έδειξε το σκληρό του πρόσωπο στη Μελίς, που απογοητεύτηκε όταν ο νεαρός αγαπημένος της, της είπε να χωρίσουν εξαιτίας μιας άλλης κοπέλας.

Ήταν βράδυ όταν έπεσε από το μπαλκόνι της στον ακάλυπτο και κανείς δεν αναλήφθηκε το τραγικό τέλος. Το πρωί τη βρήκε ο θυρωρός της πολυκατοικίας, που σοκαρισμένος ειδοποίησε τους γονείς της και το θείο της Χαλίτ, που έφτασε πρώτος στο σημείο.

Η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει μέχρι σήμερα.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης