Άλλο ένα ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του μέσα από το Instagram

Άλλο ένα ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του μέσα από το Instagram

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου από το «Power of Love» δεν είναι πια μαζί

Xorismos_Zevgari
Είναι φαίνεται πολύ της μόδας τώρα τελευταία τα ζευγάρια να ανακοινώνουν το χωρισμό τους μέσα από τα social media και συγκεκριμένα από το Instagram. Ο λόγος για τον Δώρο Παναγίδη και την Αθηνά Χρυσαντίδου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο σπίτι του «Power of Love». Το ζευγάρι, αν και θεωρούνταν φαβορί για τη νίκη, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι της αγάπης και να ζήσει τον έρωτά του στην πραγματική ζωή. Οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και απόλυτα ταιριαστοί σε κάθε τους κοινή εμφάνιση μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

doros-athina


Πριν από λίγο όμως η Αθηνά ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Δώρο μέσα από τα InstaStories, καθώς διατηρεί ένα πολύ «δυνατό» λογαριασμό, με 123 χιλιάδες followers.

Xrysa
Κλείσιμο


Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το ριάλιτι αγάπης. Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο. Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου. Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή σου».

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει λίγο αργότερα και από τον Δώρο Παναγίδη...

Doros_panagidis




Δείτε βίντεο: Άλλο ένα ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του μέσα από το Instagram

Άλλο ένα ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του μέσα από το Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης