Σίσσυ Χρηστίδου- Θοδωρής Μαραντίνης: Ένα love story που κράτησε 13 χρόνια

Σίσσυ Χρηστίδου- Θοδωρής Μαραντίνης: Ένα love story που κράτησε 13 χρόνια

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού –Ο μεγάλος έρωτας και η ανακοίνωση του διαζυγίου τους στο Instagram

Thodoris_Sissy
Σαν βόμβα έσκασε την Μεγάλη Τρίτη στην εγχώρια show biz η είδηση του χωρισμού ενός από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω Instagram, δημοσιεύοντας και οι δύο στα προφίλ τους το εξής μήνυμα: «Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή. Θοδωρής και Σίσσυ».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy 👩🏻‍🦰 (@sissychristidou) στις


Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού
Η αλήθεια είναι πως ουδείς είχε καταλάβει πως ο γάμος του ζευγαριού περνούσε κρίση., Ο Θοδωρής και η Σίσσυ τους τελευταίους μήνες έκαναν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία τους οικογενειακή βόλτα πριν την είδηση του χωρισμού τους ήταν τον Ιανουάριο του 2019. Μαζί με τα παιδιά τους, οι τέσσερις τους βρέθηκαν στο Μαρούσι σε απογευματινή έξοδο.


Sissi_Family
Κλείσιμο


Η τελευταία φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

👊🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy 👩🏻‍🦰 (@sissychristidou) στις



«Βόμβα» στη showbiz: Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης χώρισαν


H γνωριμία, ο μεγάλος έρωτας και η απόκτηση δύο παιδιών
Η Σίσσυ και ο Θοδωρής συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2004. Μια καλοκαιρινή συναυλία στην περιοχή της Χαλκιδικής ήταν η αφορμή για να αναπτυχθεί ένας πολύ μεγάλος έρωτας.

Αμέσως μετά τη συναυλία η Σίσσυ και ο Θοδωρής ακολουθούν κοινούς τους φίλους σε βραδινή έξοδο με το πρώτο φλερτ να μην αργεί να έρθει.

Μερικά χρόνια αργότερα έξω από ένα τηλεοπτικό πλατό συναντιούνται ξανά και όπως λέει η ίδια η Σίσσυ εκείνη η φορά ήταν καρμική.

Από τότε μέχρι πριν από λίγο καιρό οι δύο τους είναι αχώριστοι για αυτό και κανείς δεν περίμενε τους τίτλους τέλους αυτής της σχέσης.
Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής ζωής ήρθε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδάκι, ο Φίλιππος Ραφαήλ και ένα χρόνο μετά παντρεύονται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Τον Αύγουστου του 2013 ο Άγγελος Μιχαήλ ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακής του ευτυχία και η Σίσσυ αποφάσισε να αφήσει για λίγο την καριέρα της για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης