Οι δύσκολες ώρες του Νίκου Κοκλώνη: «Ήμουν στη Νέα Υόρκη και σκεφτόμουν ‘Θα γυρίσω στην Ελλάδα φτωχός; Καλύτερα να πεθάνω»

Οι δύσκολες ώρες του Νίκου Κοκλώνη: «Ήμουν στη Νέα Υόρκη και σκεφτόμουν ‘Θα γυρίσω στην Ελλάδα φτωχός; Καλύτερα να πεθάνω»

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Κοκλώνης λίγο πριν την πρεμιέρα του σόου του It’ s Show Time το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 21.00 από τη συχνότητα του OPEN.

koklwnis_arnaoutoglu_art
Στο The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Κοκλώνης μιλώντας για τη ζωή του μετά την Airfast Tickets. «Δεν είμαι όπως ήμουν οικονομικά όταν είχα τις εταιρείες, αλλά δεν με νοιάζει. Πιστεύω πως η ευτυχία δεν βρίσκεται στα λεφτά, ευτυχία είναι να περνάς καλά και εγώ είμαι ευτυχισμένος, είμαι ευτυχισμένος με τις εκπομπές», ξεκαθάρισε. Ο Γρηγόρης του επισήμανε πως την εποχή που η εταιρεία μεσουρανούσε πάντα τον έβλεπε σε εξόδους με πολλούς σταρ της ελληνικής σόου μπιζ.

«Όταν έγινε αυτό με την Airfast Tickets έφυγαν όλοι και όλες. Ήταν μόνο ο Τρύφωνας (σ.σ. Σαμαράς) δίπλα μου. Οπότε μετά αναθεώρησα το ποιοι είναι φίλοι μου. Όταν είχα την εταιρεία είχαμε κάποιες εμπορικές συμφωνίες, είχα κάποιους παρουσιαστέςambassadors στους οποίους έδινα εισιτήρια ή και κάποια χρήματα και εκείνοι για να καλοπιάσουν εμένα ήταν δίπλα μου.

Σήμερα έχω πέντε φίλους και χίλιους γνωστούς. Μου τα είχες πει και είχες δίκιο. Αλλά αν δεν κάνεις λάθη δεν μαθαίνεις. Και εγώ έκανα πολλά. Όμως, μαθαίνω από τα λάθη μου. Ίσως ήμουν λίγο ανώριμος όταν βγήκα ανάμεσα στους 40 πιο πετυχημένους επιχειρηματίες κάτω από 40 ετών στο Fortune.

Αν αυτό συνέβαινε σήμερα θα ήταν πολύ διαφορετικά», παραδέχτηκε. Ο Νίκος Κοκλώνης όπως είπε δημιούργησε μόνος την περιουσία του. « Πήγα σχολείο στον Πειραιά και είμαι περήφανος που τελείωσα δημόσιο σχολείο. Οι δικοί μου ήταν μια μέση οικογένεια, δεν μας έλειπε τίποτα, αλλά ήμασταν μια κανονική οικογένεια». Ο Γρηγόρης μιλώντας στον καλεσμένο του, του είπε πως τον θεωρεί μια επιχειρηματική διάνοια. «Τώρα είσαι παρουσιαστής αλλά δεν νομίζω πως αυτό είναι αντιπροσωπευτικό για σένα. Πέρα του ότι θέλεις να γίνεις παρουσιαστής και έχεις πάρα πολύ ωραία στοιχεία, έχεις μια αφέλεια στις ερωτήσεις που κάνεις και κάνεις τον άλλον πάντα να απαντά, είσαι και πολύ διαβασμένος στις συνεντεύξεις σου. Συγχαρητήρια και για αυτό και για τα μέρη που πηγαίνεις», του είπε.
koklwnis_arnaoutoglu_in
Και ο Κοκλώνης παραδέχτηκε πως κάποιες φορές προβληματίζεται αν πρέπει να επιστρέψει στο επιχειρείν. «Πολλές φορές λέω τι κάνεις εδώ; Μήπως πρέπει να κάνεις κάτι άλλο, με επιχειρήσεις; Όμως δεν θέλω να ξανασχοληθώ γιατί πόνεσα πολύ. Δεν θέλω να ξαναέρθει η στιγμή που δεν θα έχω ρεύμα στο σπίτι και τίποτα στο ντουλάπι να φάω. Προτιμώ αυτά και να είμαι ευτυχισμένος, παρά τα εκατομμύρια και μετά να τρως μια σφαλιάρα και να πέφτεις από ψηλά και να μην ξέρεις από που να το μαζέψεις. Δεν θέλω να αντιμετωπίσω ξανά ότι αντιμετώπισα τότε», είπε στον Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής του The2night show αναρωτήθηκε αν όταν συνέβησαν όλα αυτά ο Νίκος Κοκλώνης σκέφτηκε ακόμα και να βάλει τέλος στη ζωή του. Και ο Κοκλώνης του περιέγραψε το παρακάτω περιστατικό.

«Είμαι στα γραφεία της εταιρείας στη Νέα Υόρκη, βλέπω το Central Park, από τον 32ο όροφο, και σκέφτομαι ‘Θα γυρίσω στην Ελλάδα φτωχός; Ντρέπομαι. Καλύτερα να πεθάνω’. Πάω σε κάποιους συνεργάτες που και λέω ‘παιδιά δεν αισθάνομαι και πολύ καλά’.

Και τότε ήρθε η αδελφή μου και μου είπε ‘Τα είχες και πριν; Μόνος σου δεν τα έκανες; Ξαναφτιάξε τα’. Και αυτό μίλησε μέσα μου και με έκανε να σηκωθώ και να τα ξαναφτιάξω όλα από την αρχή.

Κλείσιμο
Το εύκολο είναι να λυγίσεις. Αλλά εγώ δεν λυγίζω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης