Κατερίνα Δαλάκα: Δεν έχω κάνει deal να τρώω παραπάνω στο Survivor

Κατερίνα Δαλάκα: Δεν έχω κάνει deal να τρώω παραπάνω στο Survivor

Το μήνυμα της Κατερίνας Δαλάκα λίγο πριν τη δούμε ξανά στο Survivor

Dalaka_Katerina
H παραγωγή του Survivor δίνει τη δική της μάχη επιβίωσης στον πίνακα τηλεθέασης και επιστρατεύει παλαιότερους παίκτες. Όπως είναι γνωστό από στιγμή σε στιγμή θα δούμε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Κατερίνα Δαλάκα. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου λίγο πριν επιστρέψει σε μέρη γνώριμα έκανε την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

«Όταν φοβάσαι να κάνεις το άλμα. Είναι τότε που στα αλήθεια το κάνεις, ειδάλλως θα καταλήξεις να μένεις στο ίδιο σημείο σε όλη σου τη ζωή. Τα λέμε σύντομα υγεία πάνω από όλα. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα, την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείχνετε. Να κάνετε πάντα αυτό που νιώθετε... μόνο εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της.



Νωρίτερα σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Happy Day» είχε ξεκαθαρίσει πως δεν σταματάει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απλά την παγώνει για λίγο.

«Δεν σταμάτησα την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν παρατάω τον στίβο απλώς μένω λίγο πίσω σε όλο αυτό… Ήταν μία μεγάλη απόφαση για μένα και θα την στηρίξω με πράξεις».

Κλείσιμο
Ενώ αναφορικά με την αμοιβή της τόνισε: «Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο γιατί πέρα από τον αθλητισμό, έχουμε και μία ζωή, που πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα για να την κάνουμε πιο άνετη, όσο γίνεται… Νομίζω ότι πήρα τη σωστή απόφαση… Δεν έχω κάνει deal να τρώω παραπάνω εγώ που μπαίνω τώρα».

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο – Αποκάλυψε την αμοιβή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης