Survivor: Ναυάγιο στα νούμερα τηλεθέασης - Ψάχνουν να το σώσουν με τη Δαλάκα

Survivor: Ναυάγιο στα νούμερα τηλεθέασης - Ψάχνουν να το σώσουν με τη Δαλάκα

Πώς θα «γλιτώσει» το ριάλιτι, ποιες θα είναι οι διορθωτικές αλλαγές και ποιοι δεν θα ταξιδέψουν ως τη Δομινικανή Δημοκρατία παρά τις φήμες

survivor_ar
Κι όμως έγινε κι αυτό. Ο άλλοτε “Μεσσίας” για το κανάλι του Νέου Φαλήρου έγινε πλέον ο Εφιάλτης, ο οποίος απλά έφερε το κανάλι στο μονοπάτι που το οδήγησε στην κατρακύλα. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η ιδέα της ριάλιτι ελληνοτουρκικής σύρραξης με φόντο τις ακτές της Δομινικανής Δημοκρατίας είναι η αιτία για τον καταποντισμό του ΣΚΑΪ στους πίνακες τηλεθέασης. Κάθε μέρα που περνάει, το «Survivor 3» σημειώνει όλο και χειρότερη τηλεθέαση ενώ το ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα του ριάλιτι έχει πέσει στα Τάρταρα. Ο κόσμος ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για τα ρεπορτάζ περί «ανάνηψης» και λιγότερο να το δει. Την Δευτέρα στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση άγγιξε το 12% ενώ το «Survivor Πανόραμα» έχει κολλήσει σε μονοψήφιες επιδόσεις και καταφέρνει μόλις ένα 6 με 7%!

Και κάπως έτσι η παραφιλολογία δίνει και παίρνει, ο κάθε μαϊντανός που προσδοκά επαγγελματική αποκατάσταση φέρεται ως υποψήφιος να ταξιδέψει ως τον Αγιο Δομίνικο, ενώ τα ποσά που ακούγονται ότι τάζει ο Τούρκος παραγωγός θα μπορούσαν να σώσουν όχι μόνο τον ΣΚΑΪ αλλά το σύνολο της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ομως δύσκολα θα μπουν τραγουδίστριες που θα ανταγωνιστούν αρσιβαρίστες, πολύ πιο δύσκολα θα νικηθεί η τούρκικη ομάδα η οποία τροφοδοτείται από παίκτες που αποφοιτούν από σχολές Survivor στην γειτονική χώρα, ακόμη δυσκολότερα θα πειστεί ο Ατζούν να εγκαταλείψει την ελληνοτουρκική συνταγή.

Η απλή εξήγηση είναι πως όλα τα πράγματα κάνουν κύκλους, όλα έχουν το ζενίθ και το ναδίρ τους και ίσως ήλθε και η ώρα για το δημοφιλές ριάλιτι του ΣΚΑΪ να το περάσει όλο αυτό.



Αλήθειες και ψέματα

Ο Νικόλας Αγόρου είναι ο παίκτης που ακούστηκε ότι ετοιμάζει βαλίτσα, όμως ο ΣΚΑΪ το έμαθε από τις ιστοσελίδες. Λογικά και ο Αγόρου καθώς δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση από την παραγωγή όπως τονίζουν κατηγορηματικά τα στελέχη του σταθμού του Νέου Φαλήρου. Εκτός από την Κατερίνα Δαλάκα η οποία ήδη αναχώρησε, ο επόμενος παίκτης που θα συνδράμει την ελληνική ομάδα κόντρα στους Τούρκους αλλά και στην κακή της πορεία στην τηλεθέαση θα είναι από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης προαναγγέλλει την ένταξη της Κατερίνας Δαλάκας στο Survivor, μπας και... σώσει την κατάσταση!
Κλείσιμο
Survivor 2019 | Επιστροφή της Δαλάκα στο Survivor | 17/02/2019


Κάπως έτσι θα κινηθούν οι νέες μεταγραφές για τις επόμενες εβδομάδες και όσοι προσδοκούν επιστροφές Μισθοφόρου, Σπαλιάρα και άλλων παικτών θα πρέπει να αλλάξουν «πλευρό». Ο Τούρκος δεν ξεχνά πως «πρόδωσαν» την Acun Medya πηγαίνοντας στο Nomads, οπότε δεν σκοπεύει να τους ξανακαλέσει.

Επιπλέον δεν υπάρχει πρόταση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην παρούσα φάση, διαμηνύουν από το Φάληρο και κάνουν σαφές πως ο προσανατολισμός παραμένει αθλητικός.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε μπει στο δεύτερο Survivor και είχε... απογειώσει την κατάσταση:
Survivor | Πρεμιέρα για Σπυροπούλου και Ζωή στο Survivor | 24/01/2018


Αν τα πράγματα δε βελτιωθούν και χειροτερέψουν τότε ίσως επιλεγούν πιο ριζικές αλλαγές. Ελληνοτουρκικός έρωτας δεν προκύπτει έτσι ώστε να ενισχυθεί το στοιχείο του ριάλιτι, η γλώσσα δυσκολεύει το τηλεοπτικό κοινό, οι παίκτες είναι αδιάφοροι μέχρι στιγμής.


Ντόμινο αλλαγών

Εκπομπές κόπηκαν και άλλες μετακόμισαν προκειμένου να χωρέσουν οι απαιτήσεις του Τούρκου παραγωγού. Ωστόσο η αλλαγή, για την ακρίβεια η μετακίνηση της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», από Σάββατο βράδυ την Παρασκευή το βράδυ, ήδη στοίχισε διπλά καθώς εκτός από τις χαμηλές επιδόσεις του ριάλιτι ο ΣΚΑΪ βρέθηκε απέναντι και στο ναυάγιο της μουσικής εκπομπής που δεν μπόρεσε να σταθεί στο «ύψος της» μετά την πρόσφατη μετακόμιση. Με ποσοστά 11% που σημείωσε την περασμένη Παρασκευή και μάλιστα με αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση, η κατάσταση μοιάζει κάτι παραπάνω από δύσκολη. Γιαυτό και ήδη έπεσε στο τραπέζι η πρόταση επιστροφής της το Σάββατο. Αρκεί να ξεπεραστεί το εμπόδιο που θέλει το ριάλιτι να μεταδίδεται και σε Ελλάδα και σε Τουρκία οπότε η αλλαγή επηρεάζει και την τούρκικη τηλεόραση...

Πάντως επειδή όλοι στον ΣΚΑΪ, ειδικά μετά την άρνηση του Ντάνου να μπει ξανά, καταλαβαίνουν ότι ίσως το βλέμμα πρέπει να στραφεί αλλού, αρχίζουν να αναζητούν στην διεθνή αγορά νέα ριάλιτι τα οποία ίσως και να διεκδικήσει η εταιρεία του Τούρκου προκειμένου να εκτελέσει και την παραγωγή. Μέχρι τότε, το tweet που γράφτηκε κάποια στιγμή εκφράζει καλύτερα απ' όλα την κατάσταση: «Μπαίνουν όλοι όσοι δε θέλουμε και δεν μπαίνει αυτός που θέλουμε όλοι, ο Ντάνος».

Οι 3 Νίκες Ντάνου απέναντι στους Τούρκους-1ος Αγώνας-Survivor 18/05/2017
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης