Ο Τάσος Χαλκιάς μιλάει για τη γυναίκα του και στάζει μέλι

Ο Τάσος Χαλκιάς μιλάει για τη γυναίκα του και στάζει μέλι

«Η γυναίκα μου είναι ένα καλούπι που μια φορά βγήκε στον κόσμο και δεν θα ξαναβγεί» λέει ο ηθοποιός

tasos-xalkias-peni-papoutsi
Ο Τάσος Χαλκιάς είναι ένας ηθοποιός εξαιρετικά ταλαντούχος. Έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του Mega «Love Sorry». Αναπολώντας την εποχή ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» και αποκάλυψε πως το πήρε ο πατέρας του αλλά και αν ζήλευε η γυναίκα του.

«Δεν ήταν κόντρα ρόλος, ο ρόλος στο “Love Sorry” με την έννοια ότι την τέχνη του υδραυλικού τη γνώριζα. Χάρηκε και ο μπαμπάς μου και με παρακολουθούσε από αυτό το σημείο και μετά ανελλιπώς», είπε και συνέχισε:

«Δεν ξέρω αν τότε οι γυναίκες ήρθαν πιο κοντά στην δική μου φυσιογνωμία ή τη φάτσα μου μέσω του “Love Sorry”, αλλά δεν είχα ποτέ παράπονο από κανέναν. Ήμουν παντρεμένος. Η γυναίκα μου είναι ένα καλούπι που μια φορά βγήκε στον κόσμο και δεν θα ξαναβγεί. Η λέξη ζήλια δεν υπάρχει για αυτή, υπάρχουν πολύ διαφορετικά πράγματα τα οποία την καλύπτουν και αυτό δεν υπάρχει».

Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τάσος Χαλκιάς μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την γυναίκα του Πένυ Παπουτσή η οποία είναι επίσης ηθοποιός. Στο παρελθόν είχε πει: «Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια. Μας ενώνουν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε μαζί και μαζί παλεύουμε και τις αναποδιές. Την ευχαριστώ γιατί με στηρίζει και υπερασπίζεται τις επιλογές μου».

Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί από το 1974 και παντρεμένοι εδώ και 38 χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης