Λάκης Γαβαλάς: Ο τσακωμός του ζεύγους Τσίπρα- Καμμένου και η κορμοστασιά Πολάκη

Λάκης Γαβαλάς: Ο τσακωμός του ζεύγους Τσίπρα- Καμμένου και η κορμοστασιά Πολάκη

Οι αναρτήσεις στο Instagram και η πόζα με φούστα

lakis_gavals_new
Ο Λάκης Γαβαλάς είναι γνωστό πώς δεν μασάει τα λόγια του και όποτε νιώθει την ανάγκη παίρνει θέση για τα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα. Αυτή τη φορά τοποθετήθηκε μέσα από τα social media και συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Με όπλο του την μόδα και το καλό γούστο ο γνωστός σχεδιαστής πόζαρε καλοντυμένος στο φακό και σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας με αναφορά στον τσακωμό των Τσίπρα – Καμμένου αλλά και τον Παύλο Πολάκη. Έγραψε λοιπόν στη λεζάντα (με κάποια ορθογραφικά λαθάκια) που συνόδεψε τη φωτογραφία του: «Goodmorning beauties. Καμμια φορα ακομη κι εγω αναρωτιεμαι πως εχω κεφια να ντυνομαι και να στολιζομαι, σε μια Ελλαδα που αυτον τον καιρο ζει τον τσακωμο της σχεσης του ζευγαριου Τσιπρα Καμενου και την κορμοστασια του Πολακη. Απο την αλλη 42 χρονια επαγγελματικης καταγραφης, δεν μπορει να τα σβυσει η κακομοιρια... »



Ο Λάκης ποζάρει με πλισέ φούστα και είναι πολύ σικ
Σε προηγούμενη ανάρτησή του και με αφορμή την ανδρική εβδομάδα μόδας που διεξάγεται σε Λονδίνο, Παρίσι και Μιλάνο ο Λάκης Γαβαλάς πόζαρε με φούστα και εντυπωσιακό καπέλο με φτερά.  Για τη φωτογράφηση πέλεξε λευκό πουκάμισο με μαύρο σακάκι, ζώνη και μαύρη πλισέ μίντι φούστα που τελειώνει σε διαφάνεια.

«Don’t forget it’s mens fashion weeks in London Milan Paris… Αισθανομαι να εκπροσωπω την Αθηναικη avant-garde εβδομαδα μοδας..‼️ #luxurylifestyle #glamourismyoccupatio» έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς κάτω από τη φωτογραφία του ποστάροντας και άλλη μια για να δείξει από που εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο look.
Κλείσιμο
andras_fousta


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης