Η Εύη Ιωαννίδου δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω

Η Εύη Ιωαννίδου δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω

Η απάντηση που έδωσε το μοντέλο στη Ναταλία Γερμανού και στους επικριτές της

evi_ioannidou
Η Εύη Ιωαννίδου μπορεί να αποχώρησε από το GNTM συνεχίζει όμως να απασχολεί και τα ΜΜΕ και τα social media. Το μοντέλο απάντησε στα καυστικά σχόλια των χρηστών του twitter, όσον αφορά τόσο στη συμμετοχή της στο GNTM όσο και  στην αποχώρηση της από το ριάλιτι μοντέλων.  Καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες παίκτριες του GNTM, όπως την Άννα Αμανατίδου και την Έλντα.

«Η Έλντα είναι ό,τι τη συμφέρει. Δεν της αρέσει η αυστηρή και η αρνητική κριτική. Οπότε τα έβαλε με την Εβελίνα επειδή μίλησε μαζί μου. Η Έλντα νομίζω ότι σκαρφίζεται πράγματα μόνη της και το ότι εγώ τη ρώτησα για τους followers όταν μπήκε στο σπίτι είναι ψέματα. Κάναμε συζήτηση και τη δεύτερη μέρα έγινε πάνω στη συζήτηση. Μάλλον θέλει να μας βγάλει κακές χωρίς λόγο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Άδικες με εμένα χωρίς να με ξέρουν ήταν η Καζαριάν, που είπε τόσα μαζί μου χωρίς να με γνωρίζει και σκαρφίζεται και πράγματα από το μυαλό της η τύπισσα. Ότι θέλω να γίνω παρουσιάστρια, πότε το είπα αυτό;»

Ανάμεσα στα tweets που σχολίαζαν την Εύη Ιωαννίδου, ήταν και αυτά της Ναταλίας Γερμανού, στα οποία το μοντέλο του GNTM, δεν παρέλειψε να αναφερθεί: «Ναταλία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πέρα του ότι είσαι μια καταξιωμένη παρουσιάστρια για εμένα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη και τα βλέπω όλα να ξέρεις», είπε αρχικά η Εύη Ιωαννίδου βλέποντας το tweet της παρουσιάστριας για την αποχώρηση της ανήμερα των γενεθλίων της. Στην συνέχεια όμως είδε και το επόμενο που τη χαρακτήριζε… «αντιπαθητική» και ανέφερε: «Ναταλία μου πριν με υποστήριξες τώρα γιατί μου το χαλάς;».

Η Εύη Ιωαννίδου απαντά στους επικριτές της και τη Ναταλία Γερμανού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης