GNTM: Η δημόσια συγγνώμη της Μικαέλας και το άδειασμα στη Μέγκι

GNTM: Η δημόσια συγγνώμη της Μικαέλας και το άδειασμα στη Μέγκι

Τα κορίτσια του GNTM δεν... μασάνε τα λόγια τους 

4e87e79d-mikaelafotiadinaked-1000x600
Απο χθες το βράδυ η Μικαέλα Φωτιάδη αποτελεί παρελθόν για το σπίτι του Greece’s Next Top Model. Το νεαρό μοντέλο που ήταν μέλος της «τριάδας της φωτιάς», σήμερα το πρωί βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Star και ζήτησε συγγνώμη στην Άννα Αμανατίδου και απέδωσε ευθύνες στην πρώην κολλητή της, Μέγκι Ντρίο.



«Το ότι είναι Instagrammer, το ότι έχει ψεύτικους followers, είναι πράγματα που μου τα είχε πει η Μέγκι που τη γνώριζε πριν από το παιχνίδι, γι’αυτό και υποστήριζα κάποια πράγματα, δεν την ήξερα από πριν. Δεν έχω όμως κάτι προσωπικό μαζί της και θέλω να της ζητήσω και συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου της Άννας, γιατί ήμουν λίγο υπερβολική. Όντως στην αρχή δεν πίστευα σε εκείνη, θεωρούσα ότι δεν κάνει για μοντέλο. Στη συνέχεια όμως έδειξε ότι το θέλει πολύ, προσπάθησε και είναι ακόμα μες το σπίτι, αυτό κάτι σίγουρα λέει. Ελπίζω να μη στενοχωρηθεί για όλα αυτά που έχω πει για εκείνη.


Δεν μίλαγα όμως μόνο γι’ αυτήν. Ξέρετε όμως ότι μας κάνουν συνεντεύξεις, μας ρωτούν για όλες τις κοπέλες, επιλέγουν να δείχνουν τα σχόλια μόνο για την Άννα και να είναι σαν να μιλάω μόνο για την Άννα, όμως δεν είναι έτσι. Και καλά λόγια που έχω πει για την Άννα, ότι τη θαυμάζω, δεν το έχει δείξει η τηλεόραση. Τα διπρόσωπη τα έλεγα στην αρχή και ήταν τα λόγια που έλεγε η Μέγκι. Δεν με παρέσυρε η Μέγκι, απλά την ήξερε πριν από το παιχνίδι. Αν ήμουν σωστή, θα μίλαγα με την Άννα, θα τη γνώριζα πρώτα σαν άνθρωπο και μετά θα την έκραζα. Αυτό που έκανα εγώ ήταν λάθος γιατί στηρίχτηκα πάνω σ΄αυτά που είπε η Μέγκι και το υποστήριξα χωρίς να ξέρω την Άννα και γι’αυτό της ζητάω συγνώμη», χαρακτηριστικά είπε η Μικαέλα Φωτιάδη.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης